כללי דעתכם על הלוגו ועל המודעה - התחדשות

• הוסף לסימניות
...

קבצים מצורפים

• התחדשות.jpg
    KB 159.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נקי ויפה.

עושה לי רושם שהסלוגן מידי קטן.

• הוסף לסימניות
בס"ד
נקי, יוקרתי ומקצועי
יישר כוח ופרנסה טובה

• הוסף לסימניות
מקסים, נקי ומושך
חידודי העיפרון כהים צריך להבהיר
ב'בלוק' הטקסקט מימין יש בעיית ריווח תנסה להצר את תיבת הטקסט או לשנות סדר המילים ע"מ שייראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
באופן הכללי מיוחד!!!!!
חוץ מהטקסט בימין, שכבר כתבו, שהישור שלו לא טוב.

• הוסף לסימניות
יפה ונקי

• הוסף לסימניות
מרשים מאוד
ברכת הצלחה

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ונקיה, מאורגנת טוב.
2 הערות:
הפונט של התחדשות אולי חדש אבל לא מסמל לי משהו חדיש. גם הש' לא מספיק ברורה בפני עצמה.
בבודי טקסט שורה חמישית יש ריווח מוגזם בין המילים.

• הוסף לסימניות
חן חן לכולם על ההארות וההערות. תיקנתי ע"פ דבריכם.

עדן, הפונט של התחדשות כבר מזמן לא חדש, אבל לגבי הציבור שאליו זה מיועד - הפונט דוקא מסמל התחדשות יותר מכל פונט אחר. תודה על ההערה, בכל מקרה.

מתנצלת אם יש מישהו שם הזה, אבל לא אני המצאתי אותו.
זהו בעל עיתון שהחליט לפתוח גם סטודיו לגרפיקה והשם הוא פרי המצאתו.
מכל מקום, העיתון מופץ באיזור די נידח בארץ, (לא ב"ב לא י-ם לא אלעד לא קרית ספר לא ביתר עילית לא רכסים לא אופקים לא בית שמש ולא חריש...), כך שלא נראה לי שיש בעיה עם זה.
מכל מקום, אעביר את הדברים לבעל העסק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה