כללי דעתכם על הלוגו חשובה מאוד

• הוסף לסימניות
הכחול הזה ממש ממש לא נראה לי מתאים תנסה ללכת כל כחול ממש ממש כהה עם 40% שחור
השילוב המוכסף בפנים נראה יפה מאד

• הוסף לסימניות
דעתכם על הלוגו חשובה מאוד

אני מתנצל בטעות נכנס לי ההודעה של הלוגויים לאשכול של שילת בנושא הדבקת מודעות רחוב, וע"כ סליחה אני מעלה פה שוב את הקובץ הביעו את דעתכם,

מאחר והלקוח הוא מאוד מקצועי בתחום, נסע להרבה מקומות בחו"ל ללמוד את השיטות הטובות ביותר ולכן רציתי להביע כמו אות הצטיינות ומכאן ההשראה לסגנון הלוגו והסלוגן דיפלומה של אומנות בכסף (מה שטוב בסלוגן שהוא גם חוזר על שם העסק) ולכן יש בפנים גם את הub (מכירים תואר Ba?) הלקוח לא כ"כ אוהב את השילוב המילים באנגלית מה דעתכם, יש לזה טעם או לא עם איזה לוגו הייתם מציעים לי להחליט

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 672.8 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
שכחתי לציין בשאלה האם לדעתכם להכניס בפנים מילים בעברית והאם עדיף להכניס בתוך הסמל כלי כסף? או ללכת על הפשוט כמו למעלה בצד שמאל

• הוסף לסימניות
באמת, זה למעלה בצד שמאל הוא הטוב ביותר. לדעתי, יש להשמין את האותיות. זה יתן להן יותר אפקט מתכתי.

• הוסף לסימניות
השמאלי העליון מושלם!
רק נראה לי שהשורה למטה: ניקוי וכו' - לא ממורכזת באמצע

• הוסף לסימניות
הראשון מלעלמה יפיפה!
רק להבליט את המילים ניקוי וכו' כי הם לא ברורות מספיק

• הוסף לסימניות
מסכים, הלוגו העליון השמאלי.

• הוסף לסימניות
באנגלית - בטוח שלא, כי זה לא ברור של מה הראשי תיבות.
השמאלי למעלה עשוי טוב אבל לי הוא הזכיר את ביטוח לאומי (סליחה)

לדעתי האישית הסמל ממש מסובך מדי, מפורט מדי. אולי לתת רמז לסמל מצויינות אבל את כולו זה יותר מדי.

גם השמאלי למעלה שהוא הרבה יותר פשוט - אולי להוריד את הקוים הצדדים, צריך לשנות שם משהו, ולהכניס יותר דינאמיות.

מצויינות, משהו ששואף למעלה, הטופ שבטופ, משהו ממש מעל כולם.

• הוסף לסימניות
מצטרף, השמאלי למעלה משדר יותר עוצמה, השאר עם צורת הסמל לדעתי זה מוריד מעט את הרמה.

• הוסף לסימניות
גם אני בעד.
השמאלי מלמעלה נראה טוב מכולם.
רק את הכחול הזה לא כל כך אהבתי. אולי כדאי ללכת על כחול עמוק יותר?

• הוסף לסימניות
השמאלי למעלה יפה מאד,
וגם זה שתחתיו
אני הייתי משתמשת בלוגו ללא המסגרת.
וזה יותר מקצועי ופחות מקושקש

צפה בקובץ המצורף 889

קבצים מצורפים

• L.jpg
    KB 44.7 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תיקהתי לפי הערות שלכם מה דעתכם ע"ז?

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 298.1 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לוגו מתוקן שימו לב שיפצתי את הא' עד הסוף

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 129 · צפיות: 155
  • הוסף לסימניות
השמאלי העליון ממש ממש יפה.
גם מה ש Yrzis הכינה יפה אבל אהבתי את הרקע הכחול מסביב
וחבל שלא רואים את מה שאתה מנסה להעלות

• הוסף לסימניות
משהו מפריע לי ואני לא יודע מה
אולי כי זה מזכיר לי סמל של חברת ביטוח
לדעתי לוגו שקשור לכלי כסף צריך להיות יותר נוצץ וזוהר
ואולי זה רק אני?

• הוסף לסימניות
דוקא אהבתי ללא הרקע הכחול.

• הוסף לסימניות
חבל שאי אפשר לשנות את הסדר של התגובות, והכל הולך לפי השעה שזה נשלח.
shi11, קאפירייטער, איתכם הסליחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה