כללי דעתכם על המודעה

• הוסף לסימניות
בעיקר על הצבעים של הכיתובים, תנו לי רעיונות לצבעים נוספים, פשוט לא מצאתי שום צבע מתאים ואת זה אני לא אוהב

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 104.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
גם הצבעים נראים טוב.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאד.
פעם הבאה תעלה תמונה גדולה יותר..........
אנחנו לא מספיק רואים וחבל.

• הוסף לסימניות
אולי במקום הצבע הכתום לנסות לשים משהו בגווני הכחול תכלת....

• הוסף לסימניות
בגדול יותר

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 642.1 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
עבודה מאוד יפה.

אולי מה שמפריע לך פה זה הערבוב של הצבעים חמים עם האוירה הקרה.
השמים הם קודרים והאפקט שעשית על זה עושה כזה מתח אולי, ולעומת זה באת עם צבעים חמים.

נסה להחליף את השמים לשמים בהירים יותר עם עננים קייציים כאלה או לחילופין לשנות את הצבעים שלך לקרים כמו אולי בצד שמאל הכיתוב לבן על רקע תכלת והמלל בצד ימין גם בצבעים תואמים

שים כאן כמה אפשרויות כדי שיוכלו לכוון אותך

• הוסף לסימניות
להיפך, התכלת יבלע עם הרקע, הכתום הרבה יותר חזק ועצמתי.

• הוסף לסימניות
ממש יפה. לי לא כ"כ הסתדר משהו עם צורת הלב, אולי כדאי לרכך יותר את המסגרת שלו או להבליט אותה עם ריכוך...

• הוסף לסימניות
יפה מאוד מאוד!!!
ממש אהבתי!

אני הייתי שמה כחול במקום הכתום.

• הוסף לסימניות
לדעתי הקרניים או איך שתקראו לזה מידי חזקות.
אבל בכללות, העבודה יפה

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה