כללי דעתכם על הפרוספקט

• הוסף לסימניות
פרוספקט שקיבלתי לעבודה ב12:00 בלילה של יום שלישי, וצריך ופחות או יותר גמרתי עכשיו...

לפני הכל תודה לכל העוזרים במלאכה:

בראש וראשונה למ_הלוי שהקדיש זמן בשעות הלילה הקטנות לתרגומים והתאמות, בלעדיו לא היה סיכוי לגמור בזמן

לענבל לשילת לונתנו על הערות והארות

ולמתרגמים מילים בפורום
אריאל'ס
davidgav
קארעל
ועמיר
תזכו למצוות

ועכשיו דעתכם...
צפה בקובץ המצורף 1698

צפה בקובץ המצורף 1699

צפה בקובץ המצורף 1700

צפה בקובץ המצורף 1701

צפה בקובץ המצורף 1702

קבצים מצורפים

• ccc_Page_01.jpg
    KB 88.6 · צפיות: 14
  • ccc_Page_02.jpg
    KB 155.5 · צפיות: 11
  • ccc_Page_03.jpg
    KB 132.8 · צפיות: 12
  • ccc_Page_04.jpg
    KB 140 · צפיות: 16
  • ccc_Page_05.jpg
    KB 138 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
וואו וואו וואו.
אין מילים. עשר!

• הוסף לסימניות
מקסים מקסים! לא ייאמן! איך הספקת בזמן כל כך קצר???

• הוסף לסימניות
כ"כ הרבה חומר, בזמן קצר כ"כ, ועוןד מעוצב בצורה מושלמת - בראאבווו!

• הוסף לסימניות
כל הכבוד, באמת מדהים.
סתם להיות נודניקית אז בפיסקה האחרונה של הפרטים ויצירת קשר עם יהודה שבירת השורות לא נכונה. אבל זה בטח שטות לעומת הפרויקט הענק הזה שעשית ב24 שעות(!)

• הוסף לסימניות
איייייייייייייזה יופי. אין הערות! (וזה נדיר)

• הוסף לסימניות
עבודה יפיפיה. כל הכבוד!

• הוסף לסימניות
נהדר, חבל שהלקוחות שלי קמצנים, אחרת היו מקבלים עבודה ברמה כזו...
פשוט הייתי שולח אליך את כל העבודות שלי!

• הוסף לסימניות
מקסים!

העיצוב, העימוד, ה'רחבות'... אור בעיניים!

• הוסף לסימניות
עבודה משהו משהו, (אסור לי הלגיד אבל האמת שנתת לי רעיונות ) העיקר הרבה הצלחה וכל טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה