כללי דעתכם על טיזר ופרסומת

• הוסף לסימניות
מדובר בחנות צילומים והפקות דפוס גרפיקה וכו'

איך הלוגו, העיצוב, המלל, הצבע שאמור לשדר שירות שזה בעצם מה שהכי חשוב ללקוח (בעצם למוכר...) בקיצור איך הפרסומות? והבו נא רעיון לשבוע הפתיחה באמת.

הטיזר:צפה בקובץ המצורף 2556

המודעה:צפה בקובץ המצורף 2557

תודה לכולכם, ושבת שלום.

קבצים מצורפים

• ‏‏
    KB 338.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
זה המשך ליצירות הנפלאות.
אם אפשר במודעת הפרסום לחתוך את הסרט בצורה יותר 'ספונטנית'.
אגב, המלל גם שלך?????????:):):):)

• הוסף לסימניות
מדדהים
בראשון תכהה את היד איפה שמחזיק בכדור, יש שם אור שלא הגיוני ביד שמחזיקה , הכדור אמור לתת צל ולא אור.
גם הטיפוגרפיה בשני טובה יותר, בראשון הפנט מדי עבה
בשני כל החלק התחתון צריך להיות פחות רוויה בצבע, כדי לבטא שרות. ולטעמי אפשר לשים כדור יותר מכובד מהכדור של מחזיק מפתחות של ילדים. שים אולי כדור שצולם מהלווין ולא גלובוס משורטט

• הוסף לסימניות
מ-ד-ה-י-ם.

בשלישי יהיה לך קצת קשה להבריק בנוסח, כי בזבזת את כל המילים העוצמתיות בפרסומת:)

• הוסף לסימניות
נראה לי רעיון נחמד אבל לא מספיק מוכר.
במודעה הראשונה הטיפוגרפיה צריכה שיפור - הייתי מקטינה את הטקסט.
במודעה השניה הטיפוגרפיה יפה

• הוסף לסימניות
המודעה יפה (פלוס ההערה על ההארה...)

אבל נראה לי יותר מתאים "עולם שלם לשרותך"

• הוסף לסימניות
עיצוב עוצמתי וניסוח קולע וזורם

• הוסף לסימניות
נקי ומושך. לדעתי צריך ישור דו צדדי לטקסט במודעה השניה.

• הוסף לסימניות
מאוד מעניין, רעיון יפה וניסוח טוב.
הסרט בשני דורש שיפוץ. וכן הצל של היד בטיזר.
הכותרת של הטיזר לא לגמרי הסתדרה לי, אולי מה שהמביט הציע?
אולי רק "לשרותך" (כי בויזואל כבר יש עולם, אולי לא צריך לחזור על זה?)
עבודה יפה מאוד!

• הוסף לסימניות
משהו משהו .. למרות שאני ממליץ בחום להחליף את "צבע" הסרט... לאדום אולי.. לאדע.. החום לא מתאים זה לי..

• הוסף לסימניות
ממש יפה, משדר את הכוונה של המודעה,
קצת לא אהבתי את הלוגו..

• הוסף לסימניות
העולם כולו לשירותך?

לא משדר אמינות, לדעתי.

• הוסף לסימניות
אין מילים!!
מודעה עוצמתית, נקיה ומרשימה,
מצטרפת להערות...

• הוסף לסימניות
הייתי בטוח שזה יהיה.

הלוואי שגם להגיב עניינית יהיה בכזה מהירות כמו תגובות על פשלות!

ואני מתכוון ברצינות!

תעשו טובה הנהלה נכבדת, לפני שאני מתעצבן תמחקו את כל ההודעות ותתחילו להגיב עניינית!

ועוד משהו, אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל כשעורכים תגובה לא ניתן לנהל צירופי קבצים?!

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
מצ"ב הפרסומת השלישית היא עדיין לא פורסמה אז יאלללה חבר'ה, להערות.
<!-- / message --><!-- sig -->

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 412.5 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
המשך לסידרה המוצלחת.
הארה חשובה מה הפירוש כל שירותי המחשב, אפשר יהיה גם לכתוב שם בוורד? לשחק בסולייטר? להיכנס לפרוג? לשלוח אימייל? זה מילה לא כ"כ ממוקדת.

הארת אגב; מי בכלל נמצא בחנוכה באשדוד?

• הוסף לסימניות
לאביגדור יקירינו.

לא צריך ככה להתעצבן, קורה פשלות לפעמים, אבל לא צריך להתרגז. בעצם..... אולי בגלל השעה. אבל וודאי שלא צריך ככה להתקיף.

עכשיו כמו שביקשת אני מגיב עניינית, פרסומת מדהימה, וההערה של רק אחד יש בה משהו...

לונתנו, איך אני?:)

• הוסף לסימניות
חלילה וחס. רק לא ככה. זה לא הרכבה של פאזל רק הפוך.
התמונה חייבת להיות בדיוק 180 מעלות. שייראה כאילו הרכבת פאזל, ולא חלקי עולם שנחרב. זו דעתי.

ירושלמי, אנחנו מכירים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה