כללי דעתכם על כרזה טיפוגרפית

• הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לחוות דעת
שם הסרט: "על הכוונת"

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 257.2 · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
יפה, אולי כדאי לשחק עם העיגול והטקסט בתוכו, לתת לו הטייה או טקסט מלוכלכך חשוב שזה יהיה מעניין, דרמטי כרגע זה קצת סתמי וצפוי. לדעתי כדאי לעשות עוד סקיצות לחומרים שלך יש פוטניאל טוב. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה פחות טיפוגרפי, יתקנו אותי אם אני טועה, אבל כראזה טיפוגרפית אמורה להיות רק מכיתוב, לא?

• הוסף לסימניות
עוד נושא שאני חושבת לפתח, מה יותר עדיף מבחינה רעיונית?

יש לי גם את הרעיון הזה (כמובן שזה רק סקיצה והוא ממש לא גמור)
אבל מה נראה לכם מבחינה רעיונית יותר חזק?

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    1.8 MB · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
הרעיון הראשון טוב יותר אבל איך שהוא עכשיו לא עונה בדיוק על ההגדרה "כרזה טיפוגרפית". בכרזה טיפוגרפית המטרה היא לא שאנשים יקראו את המילים אלא יבינו אותם דרך התבוננות על הצורה שלהם והאופן בו הן מסודרות.
מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
אבל מבחינת רעיון של השני יותר עמוק, הראשון די פשטני,לא?!

• הוסף לסימניות
בראשון יש פטנציאל עם הרקע והכוונת במיוחד אם המילים יהיו חזקות, יעי\בירו את המסר ויונחו בקומפוזיציה הנכונה. (ייתכן ונכון ליצור את הכוונת עצמה ואת הקווים שברקע ממילים).
בשני מה יש? מילה אחת שקצת עוותו אותה? אין פוטנציאל לכרזה טיפוגרפית מרשימה (אם זו הכוונה) כי איפה תשימי עוד מילים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה