כללי דעתכם על כריכה לחוברת פרסומית בנושא

• הוסף לסימניות
אנא, הערותיכם. תודה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 510.4 · צפיות: 6
  • 83769.jpg
    KB 406.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
ועוד אחד שקודם לא נכנס

עודאחד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קול-התור;50178:
אל תעלבו...
אמנם נכנסתי להסתכל, אבל טפשי לבקש ממני תגובות כי אני מאוד חדשה ולא מבינה בעיצוב.
האותיות של 'פאלם תראפי' השני מצאו חן בעיני, אבל שוב - אין לסמוך על הדעות הירוקות שלי.
חכה למומחים...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד. לדעתי הראשון יותר יפה וכדאי לשנות את הרקע לטקסטורה יותר מענינת

• הוסף לסימניות
הרקע של הראשון כבר 'פסה' להחליף מיידי.

השני יפה. אולי לשלב ברקע השני אלמנטים מהראשון.

• הוסף לסימניות
תורידי את הצל באותיות פאלם תראפי או שתחלישי
וכמו שאמר אביגדור תשלבי בין שניהם כי הראשון חמוד אבל הרקע לא וכנ"ל השני.

• הוסף לסימניות
השני מצויין. בפרט הצבעים והרעיון.
אבל מה זה הצל המוזר שם?

• הוסף לסימניות
אגב המילה פוביות זה מילה מאוד מאוד ישנה בפסיכיאטריה.

• הוסף לסימניות
השני השני!
(בלי הצל)
יותר צעיר, חדשני, בקיצור - יותר מוצלח.
אולי אם את רוצה להוסיף שם עומק - אפשר איזו טקסטורה במקום הצל, משהו עם שקיפות משתנה, שיוסיף עוד מימד לעבודה.

• הוסף לסימניות
לדעתי השני יותר יפה, הראשון מאוד פשוט

• הוסף לסימניות
הראשון עם רקע מידי פשוט לטעמי, וגם האותיות ממש לא קריאות בפרט שזה לא ממש מילים שכל אחד משתמש בהם...

השני נראה מעולה, אם כי הצבעים לא ממש מרגיעים.

• הוסף לסימניות
אולי השני, אבל הצהוב לא מתאים כ"כ למסר. הייתי משתמשת בצבע יותר רגוע.

• הוסף לסימניות
מצטרף ל"המביט".

למה אף אחד פה לא הציע לשים את השמים מהראשון במקום הצהוב שבשני?!

ניסית?

• הוסף לסימניות
לפי הנסיון שלי עם אנשים שעובדים בסוג כזה של עבודה (תרפיה, נפש וכו') - הסגנון שלהם הוא פחות מודרני ויותר 'שמים, אור, עננים, כנפיים...'

אמנם אסור להכליל אך בינתיים צדקתי כשהכנתי להם כזה סוג של מודעות.

לכן הייתי כן הולכת על הראשון אך מוסיפה משהו לרקע כי הוא ריק מידי ונדוש. אולי כף יד מאד מאד בהירה (שקופה) ברקע (יש תמונות מקסימות של ידיים האוחזות בלב למשל), או משהו מהסגנון.

את הפונט של שניהם לא מידי אהבתי. של השני נראה קצת חובבני והראשון - הפ' שם לא כ"כ ברור אבל זה יותר טוב.

סה"כ המודעות יפות, לא באתי לקטול, רק ניסיתי לעזור..

ד.ו.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
תודה דינה ואת ממש צודקת בקשר לדרישה שמיים, עננים וכו' ולכן שמתי אותם. איפה יש תמונה כזו עם הידים והלב לשימוש?

• הוסף לסימניות
Deene, כל הרעיונות מסגנון זה, כחול, ים, אור, עננים, הם טוב אך ורק להרגיע אנשים רגועים :)
כדי שזה יעניין אנשים שבאמת חייבים את הספר, לדעתי הצבעים המבולבלים האלו מאוד טובים.

• הוסף לסימניות
הבעיה היא שמי שצריך לאהוב את זה זה הלקוח המזמין.. :)

כולכם בוודאי מכירים את התסכול בעבודות לאנשים שמתעקשים לעשות דווקא מודעה שתראה כאילו נעשתה בWORD... אבל אין מה לעשות, הוא המשלם והוא הקובע...

אישית, מכיון שאני שונאת את הסגנון של ה"שמיים, אור, וכולי" (אולי אני לא טיפוס רגוע) - למדתי שכדי לרצות את הלקוחות מהסוג הזה אני צריכה להכין פרסומת שאני מאד מאד לא אוהבת, ואז זה יהיה בסדר...:rolleyes:

בקשר לתמונה - זה מאייסטוק. ואם אתם לא מכירים - כדאי לכם, אין לי מושג איך אפשר לעבוד בלעדיהם, זה אתר מדהים של תמונות במחירים זולים מאד מאד.

חשבתי להמליץ על זה יום אחד בפורום כשראיתי שחלק כאן לא מכירים אבל לא רציתי להיות זו שמפרסמת אתר שבהחלט מראה תמונות לא לעניין.

www.istockphoto.com

מדובר בכמה דולרים לתמונה.

• הוסף לסימניות
אני חולקת על "ונתנו" אנשים מבולבלים לא יסתכלו על מה שמבלבל אותם אלא על מה שמרגיע אותם.

ומכירים את איסטוק אחלה אתר אבל זה למי שיש ויזה בינלאומית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה