כללי דעתכם על לוגו

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מנסה בכלל ליצור לוגו [כמובן שהתחלתי עם עצמי:)]
אז קראתי כמה מאמרים וניסיתי ושוב.... וכו'.
והתוצאות לפניכם
אני נוטה יותר לכיוון לוגו מס' 2, כמדומני שהפשטות שבו היא היא ההופכת אותו למוצלח ביותר לטעמי.
אשמח מאוד לחוות דעתכם וכן להערות\הארות\הצעות לשיפור וכו'

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
קודם כל הרעיון יפה מאוד, וזאת לאחר קריאת מאמרים בלבד...
זו טעות לעשות בלוגו מעברי צבע ולכן כרגע רק 2 בא בחשבון ועליו אכתוב את דעתי:
האותיות לא בפורפורציה. ז"א שאם תקטיני את הלוגו הסלוגן לא יהיה קריא כלל.
כמו"כ לדעתי כדאי לצופף את האותיות "gold" ואם אכן אין שום אלמנט נוסף אולי לשים 2 גופנים שונים.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי10;903865:
קודם כל הרעיון יפה מאוד, וזאת לאחר קריאת מאמרים בלבד...
זו טעות לעשות בלוגו מעברי צבע ולכן כרגע רק 2 בא בחשבון ועליו אכתוב את דעתי:
האותיות לא בפורפורציה. ז"א שאם תקטיני את הלוגו הסלוגן לא יהיה קריא כלל.
כמו"כ לדעתי כדאי לצופף את האותיות "gold" ואם אכן אין שום אלמנט נוסף אולי לשים 2 גופנים שונים.
בהצלחה!

אני באמת קראתי בכמה מאמרים שלא להכניס מעבר צבע [והטעם לכך ברור ומובן] אלא שהמחשבה שלי הייתה שכדאי להכניס כאן גוון זהב ["גולד"] וכידוע א"א לעשות זאת אלא ע"י מעבר צבע [רק אם משתמשים בצבע פנטון זהב זה אפשרי, וזה כמובן לא שייך בכל מקום]. ומכל מקום כנראה שאת צודקת ועדיף לא להכניס מעבר צבע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה