כללי דעתכם על לוגו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיקה;228192:
כאחת שעיצבה עשרות לוגואים בשנים האחרונות
קבל מחמאה... הלוגו ממש מיוחד בעיניי ומושך את העין
הבעיה לעניין השטריימלך... שהסמל/לוגו מאוד מודרני, עכשוי יותר למוצרי אופנה, פופ, אולי מוסיקה וכדו'... אבל לשטריימלך, צריך לוגו שמשדר יוקרה עם מסורת וזה לא. אבל תשמור אותו בסוף עוד תשתמש בו למשהו כי הוא נפלא.

כחובב מושבע של התחום, אשמח אם תכבדי אותנו ותאפשרי לעינינו לשזוף כמה מהם?..

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שזה הכיוון, ותודה לאברוש על הכיוון המחשבתי הישר והנכון.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 203.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
או זה.

הרשלה, אני מתחיל להבין אותך, לייצר לוגו זה אומר להשתגע להתפקע להתעצבן ולאבד את טיפת השפיות האחרונה.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 436.5 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
תשמע עכשיו עם ההבלטה שיחקת אותה...למרות שלדעתי צריך גם להשקיע מחשבה בטיזר של "שטריימל וכו'", כי הוא מרכיב חשוב במכירות.

הצבעים יפהפיים.

• הוסף לסימניות
לא משנה איך יראה הלוגו, העיקר ש'מילר שטריימלך' עברו את ה-4150 צפיות בפרוג----

איש ק, אל תשכח לדרוש דמי יחצנו"ת---

• הוסף לסימניות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.
חזק.

• הוסף לסימניות
מיללער ולא מילער, שכחת למ"ד.

• הוסף לסימניות
למה שלא תלך על כיוון שמזכיר השטריימל כמו:
(זה נעשה ב-2 דק' אבל עם השקעה זה יכול להראות טוב...)

קבצים מצורפים

• ayrhhnk.jpg
    KB 55.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
תשמע, השיגו אותך....

• הוסף לסימניות
זה מתאים יותר ל'מילר שעונים'---

• הוסף לסימניות
עם ההבלטה כמובן
יכול להיות שאת הסלוגן כדאי בבורדו.

ביצעת מושלם.
סע

• הוסף לסימניות
אני גם אשם שצפו בי? מעניין, חשבתי שרק בשואה אני אשם.

ואיך הגעת ל 3000 צפיות?

אברוש, שוב תודה, נראה לי שאני הולך על זה. יברך ה' וישמרך, ואל תהי ברכת הדיוט קלה וכו'.

• הוסף לסימניות
שמעתי שמיללער מחלקים שעונים?????????.
חחחחחחחחחחחחחחחחח

• הוסף לסימניות
תם, זה ממש לא מצחיק!!!

איש קטן, הגעתי למס' הנ"ל כתוצאה מחשבון פשוט---

תפנה אלי באישי ואגלה לך איך עושים את החישוב---

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה