כללי דעתכם על לוגו

• הוסף לסימניות
לוגו לחנות כלים חד פעמיים
דעתכם חשובה, כרגיל.
אשמח לשמוע רעיונות נוספים, אם יש.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 71.1 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
הראשון מדהים!! השתכללת ממה שאני מכירה אותך...
הערה קטנה: לדעתי הריבוע לא צריך להיות מחובר ל-ן

• הוסף לסימניות
ממש יפה.
לוגו חזק ביותר!

• הוסף לסימניות
אני אהבתי דוקא את השני. יותר ברור המזלג. צבעים טובים. מעולה!

• הוסף לסימניות
לדעתי גם הראשון הוא המוצלח ביותר.
אבל תעמידי אותו בימין או בשמאל של הכיתוב
ותפרידי את הפס התחתחון מה-ן של השולחן

• הוסף לסימניות
אולי תוריד את הצבע השלישי של הראשון , איפה שירוק- שים את האדום, ואיפה שאדום- כחול, ובשביל החלוקה תן רווח

• הוסף לסימניות
מאוד מיוחד
גם לי ברגע ראשון זה הזכיר גלגל הצלה,
נראה לי שזה בגלל צורת חלוקת הצבעים

• הוסף לסימניות
השלישי יפה. הצבעים צריכים להיות יותר חזקים.
הדוגמא הראשונה - הלוגו אינו ברור כ"כ.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים. איך עכשיו?

הכחול שעולה על-מזכיר ראש של סכין, ואולי גם מפית.

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 98.8 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
לא קלטתי איפה הסכין,

• הוסף לסימניות
אני רואה את המפית. מאד חמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה