כללי דעתכם על מודעה

• הוסף לסימניות
מקסים וייחודי, ממש מושלם
רק מה הפריע לי זה שיש 2 מלבנים, לוגן וסלוגן עם מלבן תוחם
והלוגו לא מקובל להצמיד כך בפינה למעלה, וכן הצבע של הלוגו קצת זר למודעה

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה, בהרבה חנויות בחו"ל הם מורידים את הצבעים בתמונות אפילו של ביגוד לגיל יותר מבוגר. זה מה שהולך היום וזה מאוד יפה לטעמי.

• הוסף לסימניות
שניהם מאוד קלאסיים, הייתי הולך עם הראשון סתם כי התמונה של הילד בהשני לא הכי מוצלח.

ונתנו, פשוט כשרון. (ואני אוהב הפונטים :)

• הוסף לסימניות
בסוף הלקוח רצה הראשון עם פס צבע למטה, בלי הוספת קצת מהשקיפות במקום נוסף, ולהוריד לגמרי את הקופי למעלה (:().
(אגב, אצלי הלקוח הוא לא מלך, אבל הוא לקוח...וכשאני לא בטוח בעצמי אני נותן לו להחליט בשבילי)
תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
המודעה הראשונה מהממת!! חוץ מהריבוע שעולה לילד על הראש...
חוץ מזה המודעה ממש מענינת, מושכת את הקורא ומזמינה מאד! אגב - שילוב הצבעים מוצלח.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יפהפה, אין מילים. הפס הקישוטי קצת מדי קרוב לילד/ה, לא? בכל מקרה, מתוק ומושך מאד.

• הוסף לסימניות
ונתנו, יש לכולם טעות בתפיסה של העבודות האלה.
קודם כל, הם לא עבודות מופרדות אלא כולם חלק מפרוייקט.
שנית, העבודות האלו נועדו ככלי להסביר מושגים. הם לא עבודות שתולים על הקיר.
עבודות אלה אוצרות בחובם עולם שלם של מושגים והשכלות.

אחרי הכל, אני עדיין אוחז בקו הנקי בעיצוב. אבל כאן הם נועדו למטרות אחרות לגמרי.

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה!
עיצוב מהמם!
רק מה, לא הייתי משאירה את הלוגו ככה בפינה ממש...
חוץ מזה, מדהים!

• הוסף לסימניות
ד"ש מהמודעה ב"כח הפרסום. מאוד יפה

רק חתום עליה prog.co.il. מי זה, ולאן אני פונה אם ארצה כזאת עבודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה