כללי דעתכם על מודעה

• הוסף לסימניות
יש סלוגן דומה, אבל אני לא זוכר מאיפה. זה משחק מילים מעניין:

בגדים לילדים שהורים אוהבים.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה ומעניינת, הצבעים ?
הכותרת כדי לשנות הילדים מרוצים וההורים אוהבים. כי הילדים צריכים ליהיות מרוצים מהנוחיות של הבגד, והם לא צריכים לאהוב אותם במיוחד לא בגיל כזה, לעומת זאת הורים קונים ביגוד שהם אוהבים, מה שיבטיח להם שהילד שלהם יראה דבסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף;70147:
יש סלוגן דומה, אבל אני לא זוכר מאיפה. זה משחק מילים מעניין:

בגדים לילדים שהורים אוהבים.
רעיון. אני חשבתי על בגדי ילדים להורים שאוהבים. ופסלתי את זה. הרעיון שלך נשמע טוב.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה ומאד תופסת את העין הייתי שמה בשורה אחת אולי את הסמל והסלוגן תקטין מעט את התמונה ויהיה יותר אויר למעלה ושם תשים שורה לאורך אולי?
וצבע הייתי מכניסה מעט כחול במכנס באותו טון של התמונה משהו חלש אני תיכף אני יעלה דוגמא

• הוסף לסימניות
אולי כך?

• הוסף לסימניות
ניסיתי גם לנסות צבעוני, וזה לא יצא יפה. נראה לי שאני נשאר עם הראשון.

קבצים מצורפים

• 0001.jpg
    KB 308.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ברור שהראשון יותר מרשים. גם הילד שם יותר חמוד. והצבעים פה ממש לא רעים, פחות ילדותיים יותר אופנתיים.

• הוסף לסימניות
דבר ראשון העיצוב בכללותו מהמם , נעים לעין ומושך, אבל תוסיף צבע רק בפס למטה, או במקום אחר, משהו בעדינות. אולי בגוון התכלת (אולי שאתפנה אעשה דוגמא ואעלה)

לגבי הקופי, מי שמכיר את המותג יבוא בכל מקרה, (רק בתקווה שלא הפציצו שם מחירים סתם) ומי שלא מכיר את המותג אולי צריך להכניס לו בראש שזה מותג ידוע מארה"ב.

• הוסף לסימניות
אהבתי את המברשות :)
המודעה הראשונה יפה מאוד.השניה ממש לא!
אגב זה ילדה במודעה ולא ילד.ובאמת נראה שחתכו לו משו מאחורה.
תילך על הסלוגן שכתב גרף הוא מושך יותר.
ובמקום הפס החום החלש אתה יכול לשנות לאדום זה בולט ומשתלב יפה עם חום.

• הוסף לסימניות
מודעה יפה מאוד
לדעתי, בשביל מכירה כזה, צריך משהו יותר דגוש על ה"מבצע" המתקיים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tali25;70099:
יפה, אהבתי את הצבעים.
לא אהבתי שעלית לילד על הראש עם "ההורים מרוצים".
אבל בעיקר אהבתי את הקופירייט של פרוג בצד. את הלוגו שכחת לשים? ;)
בס"ד
הלוגו נמצא אף הוא, אם מסתכלים בעין בוחנת...

מ"ההורים מרוצים" - אכן, אף אני אינני מרוצה....

דייקן

• הוסף לסימניות
רגע אני לא מבין, בסך הכל לקח פונט של פונטביט, תמונה של איזה צלם, בחר צבע מקובית צבעים בקורל :)

בפועל, מודעה יפהפיה.

• הוסף לסימניות
אלי, את זה למדתי ממך. (אגב, אני התלמיד שלך, אז אל תזלזל...)
ודווקא לכן אני מפחד שלא אתחיל להתלהב מכלבים ידידים ומפרעה וחבר מרעיו...
:)

• הוסף לסימניות
תגיד "ונתנו" זה בן או בת?
לפי המראה זה נראה בן,
אז למה יש לו צמיד?

• הוסף לסימניות
הצבעים של המודעה השניה מדהימים ומושכים את העין
אבל את הראשונה אהבתי יותר עם הצבע הנוסף

אולי בכלל כדאי לעשות 2 מודעות רודפות? או בשתי עיתונים 2 מודעות שונות?
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
קודם כל אהבתי את המודעה! מאד יפה!
אבל שכחת לכתוב באיזה עיר מתקיימת המכירה (איך אנחש איפה זה רחוב מלצר??)
אהבתי את המברשות... (אתה הכנת?)

• הוסף לסימניות
הראשון חזק מאד. גם השלישי טוב מאד. השני לוקח יופי מהראשון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה