כללי דעתכם על מודעת פרסום

• הוסף לסימניות
פורסם השבוע, עשיתי את זה מאוד מהר ולא היה לי שניה להכניס את זה לכאן, הכנסתי את זה לעיתון "שבוע טוב" בביתר, כמו שהוא ואם יהיו שינויים ע"י חברי הפורום בעיתון הבא זה יתוקן בעז"ה

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 218.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד! סגנון נקי וצבעים במקום

• הוסף לסימניות
מקסים! רק שהריבוע "שירות אמין..." עוצר בעין את השקיפות של הדלתות.

• הוסף לסימניות
יפה מאד מאד מאד!!!
מודעה שממש כיף לראות.
יישורים נכונים, איוורור מעולה.....
צבעים.......
פשוט כיף....

• הוסף לסימניות
אגב איזה פונט זה
"אורי דייטש"?

• הוסף לסימניות
יפה מאד וממש מרשים!!!
לדעתי כדאי לשבור את הטקסט בהתאם לתוכן, כלו' לא לעבור שורה באמצע משפט, זה בטח יוצר בעיה עם סידור הטקסט, אבל בכל אופן שווה לנסות, תמיד צורם לי בעין לראות את זה ככה.
היה לי קצת קשה להסביר את עצמי, מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
מודעה מאוד יפה!
רק להצמיד את ההשתקפות של הדלתות לדלתות עצמם.

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה טובה ונכונה!

• הוסף לסימניות
פשוט מושלם, נקי וקריא מאד לעין,
גם אני הייתי משנה רק את מיקום הדלתות שלא יראו כפורחות באוויר....

• הוסף לסימניות
קיבלתי את הערותיכם המחכימות. למעירים ולמאירים תודה רבה רבה. בעיתון הבא זה כבר יוםיע מתוקן.

מזל שיש חברים.

אגב, אני יושב ותוהה הרבה מאוד זמן, אם קיים פורום כזה של עזרה וסיוע בעצה ותבונה, בצורה חורגת בפירגון הדדי מלבד פורום חשוב זה. מי כעמך ישראל!

תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה