כללי דעתכם על סקיצות ראשוניות לעיצוב עטיפת דיסק

• הוסף לסימניות
חשוב לי לציין שהלקוח שלח לי תמונת מים מקורית ע"מ שאשתמש בה לעטיפה.

יוצר הדיסק הינו בעל תשובה אשר יצר את הדיסק תוך כדי תהליך החזרה. בשירים מתוארים החיפוש, התהייה, המאבק הפנימי (קריעה עצמית..) והגילוי הנכסף

קהל היעד הוא חילוני / בעלי תשובה.

קבצים מצורפים

• סקיצה 3.jpg
    2.2 MB · צפיות: 19
  • סקיצה 4.jpg
    1.9 MB · צפיות: 21
  • סקיצה 5.jpg
    1.5 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד. האחרון הכי מעניין, אבל צריך עוד עבודה על הטיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון, רק הוא לא כל כך משדר אומנות, מלבד התמונה האומנותית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;632199:
יפה מאוד. האחרון הכי מעניין, אבל צריך עוד עבודה על הטיפוגרפיה.
תודה.
אשמח אם תפרטי קצת יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינאמי;632203:
אהבתי את הראשון, רק הוא לא כל כך משדר אומנות, מלבד התמונה האומנותית...

למען האמת שכחתי לציין שלמרות ששמו של הדיסק הוא "אומנות" הוא לא אמור לשדר אומנות וכמו"כ הנושא הוא לא אומנות.

משום מה הלקוח החליט על שם זה (שם של אחד השירים)

• הוסף לסימניות
לדעתי הסידור של הראשון יפה, אבל תנסי ללכת על גוונים מהתמונה, לא שחור
השם שלא יהיה באלכסון,פונט קצת יותר נקי-הציור עושה מספיק רעש בעיניים לא צריך עוד, ומאוד חשוב שתוסיפו משפט כלשהו על העטיפה כמו: אוסף שירי נשמה/רגש וכו' כי כרגע זה נראה כמו דיסק ללימוד אומנות, הצלוחעס.

• הוסף לסימניות
מבין כולם הראשון הכי יפה
וגם הכי נראה כמו עטפה לדיסק

• הוסף לסימניות
הראשון הכי יפה בעיני.
ציור מהמם

• הוסף לסימניות
הראשון יפה מאוד,
הצבע השחור מתאים מאוד ו"מרים" את הציור.
השם "אייל ולנר" נראה קצת מרחף - לשנות מיקום.
הציור יפהפה ומלא אוירה.

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את השני והשלישי יותר מהראשון.
הרבה יותר מעניינים.

• הוסף לסימניות
הציור שלו יפהפה, ובמקרה כזה הייתי לוקחת צעד אחורה ומתערבת כמה שפחות, ונותנת לציור לדבר.
אל תנסה "לגנוב" תשומת לב על חשבון הציור. תן לו את מלוא המקום, על פני כל העטיפה, ותמצא דרך לשלב את הטיפוגרפיה באופן שתהיה בולטת וקריאה מספיק, אבל שלא תשתלט ושתשמור על הסגנון (בעיניי, זה צריך להיות פונט סריפי).

• הוסף לסימניות
הראשון מוצלח מאוד, השני גם בא בחשבון, רק הצבע האפור קצת זר, אולי לשלב את הגוון הבז' גם שם.
אגב, אמנות כותבים בלי ו' אחרי הא'.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמש;632337:
הראשון מוצלח מאוד, השני גם בא בחשבון, רק הצבע האפור קצת זר, אולי לשלב את הגוון הבז' גם שם.
אגב, אמנות כותבים בלי ו' אחרי הא'.

בהצלחה

הארת את עיני, פשוט לא שמתי לב...

שוב תודה לכל המבקרים. חן חן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פישי;632275:
מבין כולם הראשון הכי יפה
וגם הכי נראה כמו עטפה לדיסק

רק חבל שהגיטריסט חתוך...

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהעיקר פה זה הציור, לכן תשתדלי שיראו ממנו כמה שיותר...

• הוסף לסימניות
השלישי.
אם השם הוא אמנות, צריך להבין שמסתתר כאן משהו ולא דיסק של אומנות. ובשלישי זה בא לידי ביטוי, אפילו שלא רואים את כל הציור אבל בצורה הזאת זה כאילו מזמין את מי שרואה להכינס פנימה לצפונות, ולשמוע את השירים.

• הוסף לסימניות
הציור ממש מקסים בעיני.
ובנוגע לעטיפה, מבחינתי מס' 1.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר מוצלח
השם של הזמר
קצת עלוב שם
אני גם חושבת שכדאי אולי להבהיר עוד יותר את הכל באופן יחסי
הצבעים קצת מדכאים
חוץ מזה הכיון יפהבהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשון הכי נקי ובוגר ונותן תחושה של עיצוב מקצועי לדעתי.
את השם הייתי שמה במקום אחר וכמו שאמרו לא באלכסון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה