דעתכם על עגלה ובקשת המלצה על עגלה.

• הוסף לסימניות
שלום,
האם מישהו מכם התנסה בעגלת zoom
של ABC Design הכוונה לעגלת התאומים שלהם, (עם אפשרות שילוב של אמבטיה וטיולון)
מצו"ב קישור לעגלה:
http://www.abcdesign.co.il/product.aspx?p=4&c=11

האם היא קלילה? קומפקטית?
איך היא למעיישה ביום יום.

ובאופן כללי איזו עגלה (לתינוק שנולד) הייתם ממליצים מניסיונכם האישי,

קומפקטית, קלה לקיפול, לא שוקלת הרבה ומעוצבת.

אודה לעונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש_יהודי;277260:
ובאופן כללי איזו עגלה (לתינוק שנולד) הייתם ממליצים מניסיונכם האישי,

קומפקטית, קלה לקיפול, לא שוקלת הרבה ומעוצבת.

אודה לעונים

תרתי דסתרי,
בד"כ כלל העגלות הקומקטיות הפרקטיות הקלות לקיפול וכו' וכו' הן פחות מעוצבות.

• הוסף לסימניות
אני קניתי באגסטר של חברת TFK, עגלה מדהימה מבחינת נוחות קיימת אפשרות ל-3 או 4 גלגלים (אני לקחתי 3), נוסעת מעולה, מעוצבת יפה , לא תופסת הרבה מדי שטח (יחסית), משקל סביר בהחלט, טיולון נוח במידה יוצאת מן הכלל,מזרון נושם, בקיצור - ממליצה ממש בחום.

• הוסף לסימניות
אני אסביר מה החסרון הענק בעיניי בכל העגלות המעוצבות.
בכל העגלות של פעם (גם של היום - אבל לא המעוצבות) בחלק של הישיבה המשענת יורדת וכך מתקבל מצב שכיבה בזוית כזו או אחרת.
בעגלות המעוצבות כל החלק של הישיבה משנה זוית.
אפשר לדמות את זה לכיסא.
הילד יושב על כיסא ופשוט משנים את הזווית של הכיסא (הרגליים של הילד נשארות באותה זוית).
מקווה שהובנתי
ועוד לא עליתי איך זה עדיין נראה לאנשים נוח???

• הוסף לסימניות
אין לי מידע לגבי העגלה המוזכרת, אבל בכל אופן כדאי לקחת בחשבון איך עולים במדרגות (אם יש) עם כזו עגלה, וכן אם הקיפול שלה הוא פרקטי- אם בכל פעם צריך לשלוף את המושבים לשם כך. בכל אופן-
אנחנו קנינו לפני כחודשיים עגלת תאומים מיני של בייבי ג'וגר ודי מרוצים. עגלה חזקה ולא כבדה, ומבחינת רוחב נכנסת לכל מקום, גם העיצוב חדשני. אפשר לראות באתר שלהם.

• הוסף לסימניות
קניתי עכשיו עגלה של פג. אישית אני לא אוהבת את כל העגלות החדישות שנראות כאילו יצאו מנאסא. (ולכן אין לי מידע על העגלה הספציפית שביקשת).
אני מרוצה מאד בנתיים.
קניתי את העגלה הזו:

קבצים מצורפים

• pegplikop3modular2007-273x300.jpg
    KB 28.8 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
עגלת סטוקי (STOKKE) מעולה, נוחה וקלה. מנסיון של אחותי...

והתאומים של פיל & טדס (PHILL & TEDS - משהו כזה..)נוחה מאד מבחינה פרקטית אבל קצת כבדה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י meg;277937:
אנחנו קנינו לפני כחודשיים עגלת תאומים מיני של בייבי ג'וגר ודי מרוצים. עגלה חזקה ולא כבדה, ומבחינת רוחב נכנסת לכל מקום, גם העיצוב חדשני. אפשר לראות באתר שלהם.

אנחנו קנינו עגלת יחיד מיני של בייבי ג'וגר ומרוצים מאוד: היא יפה, קפול פרקטי ביותר,חזקה, כיסוי שמש מלא ולא כבדה. אבל בארץ זה עולה פי 2 מאשר בחו"ל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chayasl;278646:
עגלת סטוקי (STOKKE) מעולה, נוחה וקלה. מנסיון של אחותי...

איפה ניתן להשיג את העגלה הזו?

האם את יכולה לברר לי ג"כ בבקשה אצל אחותך,
אם היא מתקפלת עם האמבטיה,
ומה הרוחב שלה? היא קומפקטית כמו שאומרים באמת?
ואיך היא במדרגות אם בכלל...

או שמישהו אחר מכאן עם ניסיון ויוכל לענות לי

תודה - זה מאד יעזור לי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה