כללי דעתכם על פרסומת ועל תוכנה

• הוסף לסימניות
דעתכם על הפרסומת ועל תוכנה (לדוברי אנגלית)?
תודה מראש

קבצים מצורפים

• Ad-2007.jpg
    KB 83.9 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מרשים מאוד.

• הוסף לסימניות
קודם כל יש בעיה במס' טלפון,
אני לא "דוברי אנגלית" אבל הפרסומות שלך נראות יותר טוב בד"כ.
משהו מפריע לי ביד,

• הוסף לסימניות
היד... קצת לגלח את המיותר... לפחות

• הוסף לסימניות
תקשורת, מה הבעי' במס' טלפון?
קול, איך מגלחים?

• הוסף לסימניות
לא חסר קוים? או שהרווחים רבים מדי ומיותרים, כך הוא קצת קשה לעין

• הוסף לסימניות
חשבתי שהמרוחים, יבליטו קלות המספר לתיזכור.

• הוסף לסימניות
אני מכבד אותך...
לי לא נראה שידיו טעונים תגלחת, ואפי' א"כ כמדומני שתגלחת בפ"ש רק יקלקל העסק.

• הוסף לסימניות
זליג, אתה יודע לאיזה קהל, אני יודע שהם יעקמו את החוטם, לא מפריע לי.

• הוסף לסימניות
זה לא ענין של לעקם את החוטם,
זה ענין של שכנוע לקוחות להגיע אליך,
אם אתה הולך על גולדרס גרין והסביבה, אתה בכיוון די נכון
אבל אם אתה נשאר אתנו אתה צריך משהו יותר מתאים..

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.
אם כי לא כ"כ אהבתי את הגופן הלועזי.

• הוסף לסימניות
זה לא פרסומת לשכנע, אני יכול לשכנע אחרי שהוא מגיע אצלי ואני מראה מה שביכולתי, הפרסומת הוא רק כעין תזכורת, ופירסות שמי, ומה שאני מציע לעשות.
שנית הTarget שלי הוא אכן אלו שיאהבו הפרסומת פה בסטאמפורד הילל, כי אלה שיעקמו החוטם, אני לא צריך, הם לקוחות מחפשי בעיות.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד.. אבל זעליג צודק .. מתאים יותר לגולדרס גרין .. לא לסטמפורד הילל..

(בסטמפורד הילל יש לקוחות שאינם מחפשי בעיות ? :) )

ובעיית ה"תגלחת".. עיין ערך אסוסיאציה... :)

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה
בקושי רואים את מה שרצית להזכיר-שם הסטודיו. תבליט אותו יותר אין לך במה להתבייש...
וכן לדעתי עדיף לישר את מס' הטלפון לשמאל כי זה חלק מהטקסט ולא מהלוגו וכל הטקסטים גם בחלק העליון וגם בתחתון מיושרים לשמאל
אפשר אולי לשחק עם הטלפון שיהיה מתחת ללוגו וכל הפרוט יהיה חלק נפרד בחלק התחתון של העמוד

• הוסף לסימניות
אני לא אהבתי,

אם הבנתי נכון זה אמור לפרסם אותך, ואם כן, אין במודעה הזו ביטוי לחלקיק מיכולותיך.

לפרסם סטודיו לעיצוב במודעה שחור לבן, ניחא. אבל לפחות שתהיה יפה ומושכת, המודעה הזו מאד אנמית וריקה מתוכן מזכירה עיצוב רטרו..

• הוסף לסימניות
גם אני הקטן

מצטרף לדעת החושבים שידיו כן צריכים תגלחת,
וחוצמזה למה לא להפכו לפרסומת בפרוצס

ומענין לענין באותו ענין , אולי כל חברי הפורום יעצבו מודעת פרסום עצמי שישכנע למה להזמין אצלו עבודות, יכול להיות תחרות מענינת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה