כללי דעתכם על פרסומת ועל תוכנה

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה ומעניין.
הלוגו נעלם בתוך התמונה! חבל.

• הוסף לסימניות
ולגבי היד השעירה - מה דעתך על זו?
אם אתה רוצה אני אצרף בגדול.

• הוסף לסימניות
תשלח לי את התמונה בבקשה, ואנסה להחליפו, אבל לדעתי התמונה המקורי יותר חזק מתמונה זו

• הוסף לסימניות
בבקשה:

464669_56783139.jpg

• הוסף לסימניות
יאסעלע צדקת שהתמונה הראשונה טובה יותר,
כי יש לה יותר מעוף וזורם בה יותר אנרגיה

אבל יש לה בעיה שהשיער בפוקוס חזק מדי וזה טיפה דוחה...
לענ"ד

• הוסף לסימניות
רק אני לא רואה שום תמונה בעמוד הזה?:(

אולי זה קשור ל'נתיב':(

• הוסף לסימניות
במחילת כבודכם, איך מורידים שער בפ"ש, מי מוכן ללמדנו!

• הוסף לסימניות
מאד יפה.

לדעתי משהו במספר טלפון חייב טיפול.
(אולי מקפים)

כל הכבוד
:)

• הוסף לסימניות
מצויין!
לגבי הלוגו, באמת מאוד חשוב שהוא יבלוט - אולי תוריד אותו לגמרי לרקע השחור? התמונה מאחורה ממש מפריעה לו לנשום.
אולי משהו כזה?
(אני לא יודעת מה הגודל והאם הטקסט לא יוצא קטן מדי, אבל הרקע השחור בטח יותר ידידותי ללוגו שלך).

קבצים מצורפים

• tie.jpg
    KB 105.6 · צפיות: 36

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה