כללי דעתכם על שער ת"מ

• הוסף לסימניות
דעתכם על שער ת"מ, העיצוב "יועלה ויבא" בע"ה

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

חסרה הבלטה עדינה לכיתוב.

המילה 'ארך' ה-ך נראה ן.

מה הר"ת ת"מ?:confused:

• הוסף לסימניות
חסרה הבלטה עדינה לכיתוב = לא הבנתי
המילה 'ארך' ה-ך נראה ן. = אחכה לתגובת הקליינט, כי לי זה לא נראה בעייתי
ת"מ = תלת מימד

• הוסף לסימניות
בקשר לכיתובים

עכשיו זה נראה שכתבו את זה במחשב, או מקסימום הדביקו טפט מט.
האותיות צריכות להיראות כמו הטבעה/חריטה/הדבקת מתכת ע"ג השער, אפשר לעשות את זה בקלות בפוטושופ.

אני לא יודע לבנות בתלת מימד, אבל בתור גרפיקאי ככה זה נראה לי.

• הוסף לסימניות
ככה יותר טוב?

קבצים מצורפים

• Shaar.jpg
    KB 180.3 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
חזק, חזק ביותר!
מסכים עם טענת ה"ארך", הייתי מאריך את ה"ך" גם.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אולי להכהות טיפה היה מועיל יותר.

• הוסף לסימניות
ריכוך הקצוות פי' SOFTEN
והBEVEL יש לה שתי צבעים שחור ולבן, השחור תשנה לBrown קצת כהה מן העץ.
וככה ישתלב היטב .

• הוסף לסימניות
לידעתך התמונה נראה פה יותר מדי Sharp כי השרת מקטין התמונה, תקליק על התמונה ויפתח, ותסתכל עליו הוא יהיה קצת יותר גדול, ותודיע לי אם התמונה צריכה ריכוך.
שנית אין פה שום Bevel, התמונה כולל הטקסט כולם נעשו בתלת מימד, ומה שנראה לך שחור, הוא המקור חום קצת כהה מן העץ הרקע.

• הוסף לסימניות
אואה, מיוחד, מסכים לגבי ה"ארך", זה נראה נ' סופית, תוסיף שם ו' ויאזן את המצב. בכלל כדאי להוסיף כתיב מלא בכמה מקומות- עושר ולא יראה 10, ותמכיה מאושר

• הוסף לסימניות
אז תשאיר ככה :)

• הוסף לסימניות
הנה עם התוכן (עמיר, השארתיו כהה)

קבצים מצורפים

• Heskem-Ben-Gamla.jpg
    KB 160.9 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
למטה, יש כזה פס בהיר יותר (אחרי החתימות), זה בכוונה?

• הוסף לסימניות
כן, המשך משני הצדדים, לתת לרקע כעין בסיס וקיר.

• הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד
הרקע החיצוני לא מתאים בצבעים, צריך לעשות חום יותר אדמדם

• הוסף לסימניות
או יותר בהיר צהבהב שיתאים לאותיות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה