כללי דעתכם: שלט בן מטר וחצי לביה"מ

• הוסף לסימניות
בגופן שלו בכותרת.

• הוסף לסימניות
אולי זה קנוי חוקי?

• הוסף לסימניות
אתה מבין לבד שלא. נכון?

• הוסף לסימניות
טוב.
דבר ראשון לא נותר לי אלא לנחם את ידידי מנעורי ה"ה ר' יוסעלע היקר.
(וכמו שאמרו נחמה פורתא שאם גנבו אותך סימן שיש לך טעם טוב).

ברור לכל שמי שעשה את המעשה הזה, עושה זאת כרגילות גם שלא דרך האתר. ולדוגמא הסיפור האחרון משבוע שעבר ששם היתה הודאה שסרקו בסורק עיצובים של אחד מחברי הפורום וד"ל.

בכל מקרה במידה ויש הוכחות ברורות להיזק מסוג זה ע"י אחד החברים, אנו בצער רב ניאלץ כמובן לחסום את הסורר.

אני רוצה לחדד משהו נוסף. כאשר מעלים עבודה בשביל להתייעץ על עיצוב או אפילו בשביל לקבל טיפה מחמאות (מותר ורצוי) צריך לזכור שאינטרנט זה אף פעם לא באמת כספת. לכן כדאי להוסיף סימן מים.
בעתיד תהיה אופציה כשמצרפים קובץ להוסיף אוטומטית סימן מים לדברים רגישים.
כמו כן בעקבות ההצעות ליעול, בע"ה אחרי פורים התקנון כניסה לפורום ישתנה ע"י מנהלי פורום עיצוב גרפי, כמובן על פי העצות של החברים הקיימים. וכל משתמש יהיה חייב לחתום על מספר כללים.

תודה רבה לכולם
על כל בעיה/הערה/בקשה וכו' ניתן לפנות אלי באישי
או למייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
וואו, ממש לא יפה!
זו ממש הרגשה קשה לגלות את העבודה המושקעת מסתובבת!

לדעתי, סימן מים לא תמיד יעיל, אפשר להתגבר עליו.
כמו בדוג' זו שלקחו את הרקע מהצדדים.
חייבים למצוא פתרון, אנחנו לא מוותרים על התענוג של לראות עבודות ברמה!

לגבי ההעבודה של יוסלע, מדהים, עבודה מיוחדת, ומושקעת מאד.
הנרות ממש מאירים.

על איזה חומר זה מודפס?

• הוסף לסימניות
המודעה מאד מאד יפה! ומסודרת!
מה זה הדבר הזה שנמשך מהנר??

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי במקרה הזה מדובר בסריקה של הזמנה לארוע, ולא מתוך הפורום. הגם, שכאן לא היה עוזר סימן מים, כי אפשר לקחת רק את הצד ולהכפיל אותו וכו' וכו', כמובן שאף אחד לא ישים סימן מים על כל השלט. (גם עם הסימן מים אפשר להסתדר בד"כ ע"י כלי החותמת)

• הוסף לסימניות
שלום לכם ידידים, מקודם רציתי להרגיע אותכם: כשראיתי המודעה הגנוב הייתי "מופתע", בכלל לא הרגשתי רע, זה רק מראה השחיתות של הבר-נש ההוא, וכפי שנודעתי זה לא בר-נש, רק משרד שלם בארה"ב.
הייתי מאוד רוצה לעשות שמח ולקחתם לדין תורה, אבל כפי הנראה, עפ"י דין תורה, אני לא יכול לתבוע, כיון שהם רק "גרמא בנזיקין".
בקשר העיצוב, אחרי עיון בתמונה, אפשר לראות שהוא לא סורק, אם מסתכלים היטב בפוטושופ, הטקסטורה מידי חלק להיות סרוק. גם הצבעים זהים יותר מדי לעיצוב האורגינלי, ובהדפסה וסריקה לא יתכן שישתנה קצת הצבע.
לא ברור לי שההוא לקח את זה מפה, או ששימו יד על הקבצים מבתי הדפוס שבבלגי'.
העיצוב היה לבית כנסת באנטוורפן שבבלגי', עדיין איני מבין איך הגיע הקובץ לעבר הים מבלגי' לארה"ב להמעצבים שם.
כפי הנראה היתה כאן דגוש לקחת עיצוב שלי, ולגרום לי צער ועגמת נפש. כיון שגם הוא יודע שמדין תורה אין בידי לעשות כלום בנושא.

בכ"ר
יוסעלע

• הוסף לסימניות
העיצוב הוא "בדיוק" 40 אחוז מהקובץ האורגינלי!
ו"בדיוק" 85 אחוז מהרוחב!

כששמתי קובץ אחד על השני, עם הנתונים הנ"ל, לא רואים "שום הפרש" בין נר לנר, חוץ מאשר לקובץ הגנוז יש קונטרסט חזק ביותר שהוסיפו, עי' בדוגמא למטה (הפיקסלים בתוך המגרת האדום, הוא שכבה שלי שהוספתי).

וכפי הנראה זה לא מגיע מהפורום, כי לא העליתי פה.

רצוף כאן הקובץ ששימש להם

קבצים מצורפים

• Ganovim.jpg
    KB 302.7 · צפיות: 34
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוסעלע;86636:
וכפי הנראה זה לא מגיע מהפורום, כי לא העליתי פה.

אז אפשר לזרום עסקים כרגיל...

• הוסף לסימניות
לא הייתי כ"כ בענינים פה בימים האחרונים ואני פשוט המום מהעזות מצח.

יוסעלע, ב'צחוק' אומרים שיש הרבה חברות פרסום שהיו שמחים אם היו עושים להם זאת ולו בשביל להכפיש את הצד השני ולהראותו כמו שהוא באמת...

למרות שזה לא יצא מהפורום אני חושב שמאוד חשוב שהנושא עלה כבר עכשיו ולא אחרי נזקים יותר משמעותיים (מבלי להמעיט במאום מנזקו של יוסעלע) ולפעמים פשוט הרגשתי שזה יקרה, רק לא ידעתי מי יהיה ה'חוכעם' הראשון שיעשה שטות זו.
ואם זה קרה אז בואו ונמנף את זה ובאמת נעשה תקנון וכו' כי כמו שאמרו וגם ידוע לי שהרבה חברה לא מעלים עבודות כיון שמפחדים שזה יצא מהפורום.

אח..כואב.

• הוסף לסימניות
סתם מעניין אותי לדעת: "איך שמים כזה נזק", נגיד שיש לי היתר מבי"ד לתבוע בערכאות, איך אני מייצג את ההיזק שלי במספרים?

• הוסף לסימניות
0 ..

• הוסף לסימניות
אביגדור, מדוע אפס?

גניבה ושימוש ללא רשות בעיצוב ניתן לתבוע בבית משפט. הפרת זכויות יוצרים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה