כללי דעתכם..

• הוסף לסימניות
איזה יופי של איור.... נו תגלה להם כבר.

טוב אני אגלה. מוטי מצייר בתוכנה סודית ושמה "kishron letziur". בקיצר מי שרוצה עותק, שיתפלל חזק בעוד יומיים.

• הוסף לסימניות
רגע, הוא כתב קודם שזה פוטושופ???

(ניחוש: אולי עם Lequify? )

ולגבי הכשרון... נו, לא ניקח ממוטי את הבלעדיות, יש עוד כמה דברים להתפלל עליהם בר"ה הבא עלינו לטובה!

• הוסף לסימניות
מורדוך,
בשביל ציור ראשון - זה 100%!!!

רק שההשקעה בכל פרט בשיטת הציור החדשה
לא תבוא על חשבון הציורים המושלמים והזורמים, לדעתי, שהיו לך עד היום...

• הוסף לסימניות
קרייזי גרף, מה ציור ראשון? מוטי הוא צייר ידוע. תסתכל באשכולות קודמים.

• הוסף לסימניות
עמיר: קרייזי גרף, מה ציור ראשון? מוטי הוא צייר ידוע. תסתכל באשכולות קודמים.

זו התשובה:

מורדוך: התחלתי ללמוד עוד שיטת איור ואני ממש בתחילתו. וזה היצירה הראשונה שאני מבצע בשיטה הזו. אשמח מאוד לביקורת..תודה
<!-- / message --><!-- attachments -->

• הוסף לסימניות
ycs - תודה!

ציטוט:
הציורים המושלמים והזורמים, לדעתי, שהיו לך עד היום...<!-- / message -->

• הוסף לסימניות
נו כבר, אז מה בסוף? יש כאן איזו טכניקה ממוחשבת שאנחנו לא יודעים עליה? (כולם מכירים את מוטי הצייר ואת הקריקטורות המקסימות. לא פה החידוש)

• הוסף לסימניות
חבר'ס נחמדים !!!

השיטה הזו בנויה על שיטת האור והצל בלבד בלי ערבוביה של צבעים כפי שעשיתי (ועדיין אעשה בתקופה הקרובה)..בסגנון הזה אני משתמש עם כמה שפחות צבעים ויותר אור וצל מאותו צבע. והלימוד של האור והצל הוא סיפור בפני עצמו.. מה שקורה כאן שהכל בנוי מרישום סקיצה ועד העבודה בצבע. ועם משחק שכבות אני מסתיר את הרישום ומעלה רק את האובייקט עם ה"צבע בלבד" ואני תוך כדי עבודה רץ בין שכבת הסקיצה לבין שכבת הצבע עד שנוצר הדבר הגמור.. בע"ה אמשיך להעלות עוד יצירות ואשמח מאוד מאוד לקבל ביקורת. חיובית\שלילית.

תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
חזק !

• הוסף לסימניות
עם סקיצה..

בבקשה...

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 87.1 · צפיות: 31
  • הוסף לסימניות
ובלי

בבקשה ..

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 69.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בפוטושופ ניתן להגיע לרמות מדהימות של ציור וצביעה, תלוי כמובן בכישרון, כי פוטושופ היא בעצם עט ודף לעניין זה.

• הוסף לסימניות
באמת מעניין, והתוצאה ממש נראית מצויין.

• הוסף לסימניות
האם הסקיצה נעשית בפוטושופ או ידנית ולאחר מכן סרוקה לפוטושופ?

• הוסף לסימניות
הכל בפוטושופ אין סריקות

• הוסף לסימניות
מוטי, אפשר לשאול באיזה עט זה נעשה? הסקיצה נראית לגמרי זורמת.

אני קצת בתחום של איור, בטח לא ברמה שלך או מתקרב לזה אבל מתעניינת. ועדיין לא ניסיתי לאייר במחשב, אני עושה ידני את הכל, שזה גם נחמד, אבל חושבת לקנות לוח גרפי.

• הוסף לסימניות
מוטי אתה תותח.
איזה לוח גרפי יש לך?

• הוסף לסימניות
אני משתמש בלוח גרפי הכי פשוט שיש של וואקום. ובע"ה בקרוב אני משתדרג לעט יותר מקצועי.
אבל זה לא קשור לעט ולא ללוח. זה קשור לידע במחשב. פוטושופ וידע חזק באיור עצמו..אשמח בכל זאת לראות באישי יצירות שלך ולנסות לעזור במה שאוכל..בכיף גדול

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה