כללי דעתכן נא: מודעה ראשונה בסדרה לנעלי חורף

• הוסף לסימניות
הפניה היא יותר לציבור בעזרת נשים, אלו המופקדות על ההחלטה של קניית הנעליים, אם כי הערות מקצועיות וכלליות של הציבור מעזרת הגברים יתקבלו גם הם בברכה מרובה.

הסדרה מתפרסמת בעיתונות החרדית בארה"ב.

קבצים מצורפים

• luccini_001.jpg
    KB 728.4 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
סליחה על ההערה, אבל לפני הכל- הנעליים לא מצולמות מאותה זוית, ולכן הן נראות מעוותות מעט.

• הוסף לסימניות
אבקש מאוד, בלי סליחות.

אפשר לשפוך כל הערה וכל ביקורת, שלילית כחיובית, חיובית כשלילית.

• הוסף לסימניות
את מדברת על קיץ ולי זה נראה יותר כמו מודעה לקולקציית חורף- השלכת בגווני הכחול
חוץ מזה אני לא בטוחה שהמסגרת מתאימה פה
הרבה הצלחות!!

• הוסף לסימניות
הנעליים כהות ובגוון כחול, והרקע שתחתן כנ"ל, זה מבליע את הנעליים במקום להבליט.
(ואתה בד"כ הקופי, לא?! אם כן אני מניחה שאתה חתום על הרעיון ואם כך המסגרת מובנת ליודעי ח"ן - אנגלית בלבד, אם תוסיף תרגום זה יעזור)

• הוסף לסימניות
לדעתי המודעה מאד יפה, אבל את הנעלים במקום לתחום
במסגרת עם רקע כהה, עדיף היה אולי לשים על רקע קיצי
כמו עלים, או משהו כזה, ובלי מסגרת.

• הוסף לסימניות
מודעה עם פונטנציאל גבוה.
נסה לשחק עם תלת מימד קצת, ''לצאת מהמסגרת''...

• הוסף לסימניות
פרסומת יפה!
צילום איכותי יותר היה מוסיף הרבה.

• הוסף לסימניות
לדעתי הסגנון מאד חו"ל
מה שמתאים שם לא ירוץ פה ולהפך
כך שהנקודת שיפוט פה די בעיתית...

• הוסף לסימניות
כל מה שאומרים יכול לעזור אבל אני אומר שהעבודה עצמה מהמם ועשיר
אבל הסתכלתי ולא ידעתי אם אני טועה שהמסגרת עקומה
אז עשיתי בדיקה ידנית וראיתי שלא טעיתי
סתכלו על הקו הישר שהוספתי האם זה נוגע במסגרת בשתיי הפינות או לא?

קבצים מצורפים

• נעל.jpg
    KB 123.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
הייתי משקיע יותר במודעה.
הרקע הייתי עושה משהו שמזכיר את חורף.

ובתוך המסגרת, הייתי עושה רקע יוקרתי מתחת לנעליים.

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את המודעה.
אבל, לגבי הצבעים - אכן צבעים של חורף. לגבי הנעליים - אכן טובעות ברקע.

• הוסף לסימניות
המודעה יפה. צורם שהנעליים לא באותה זוית. בעיקר האמצעית בעייתית. לא הבנתי את הקשר בין מסגרת ונעליים, זה משחק מילים באנגלית? אם עלי השלכת היו מתפזרים גם אל מחוץ למסגרת, זה היה משדרג לדעתי (אם כי אני מסייגת שזם הקו הנקי יפה). ושוב - לא ברורו לי הקשר בין נעליים והמסגרת הזו! מה זה אמור לשדר?

• הוסף לסימניות
ראשית, תודה לכל המגיבים/ות, ובמיוחד למגיבים המשקיענים, חן חן.

אני חייב לציין שהקשר שלי למודעה קלוש עד מאוד. אני רק הענקתי ייעוץ כללי, אך המודעה כולה, הטקסט, הויזואל והעיצוב, נעשו בארה"ב ללא שום נגיעה שלי. התבקשתי לקבל חוו"ד ממבינות ענין, פחות מההיבט המקצועי, יותר מנקודת מבט של אשה ואמא, איזה רושם עושה המודעה.

אני חייב גם לומר שאני כישראלי לא הצלחתי להבין להתחבר לויזואל, וגם לא לטקסט, ככל שיכולתי לנסות להבין. כנראה יש כאן פניה לראש האשה האמריקאית. [לך תבין אישה, לך תבין אמריקאי, ולך תבין אשה אמריקאית...]

• הוסף לסימניות
אני (בתור אישה די אמריקאית) אהבתי את מה שכתוב למעלה "נעלים שאמאות אוהבות וילדים מחבבים" וכן באנגלית זה נישמע יותר טוב...
בקשר למיסגרת ומה שכתוב למטה לא היתחברתי וגם הצילום לא טוב לדעתי )אני כותבת הכל בתור צלמת)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה