למה, לכל הרוחות והשוטרים, למה??זה לא מעניין את המשטרה
ביום שזה כן יעניין ויתחילו לחלק דוחותוזה לא מעניין את המשטרה
לא נראה לי שהיום הזה יגיע בקרוב, עד שלא יקדמו את הצעת החוק של יעקב אשר, חובת לוחית זיהוי לחשמלי, אין סיכוי שלמישהו יהיה כוח לנסות לאכוף את החוק ולחלק דוחותביום שזה כן יעניין ויתחילו לחלק דוחות
הכותרות בפרוג ישתנו ברגע ל -
''גזירת הקורקינטים''
אני לא יודע מה ח''כ אשר רוצהלא נראה לי שהיום הזה יגיע בקרוב, עד שלא יקדמו את הצעת החוק של יעקב אשר, חובת לוחית זיהוי לחשמלי, אין סיכוי שלמישהו יהיה כוח לנסות לאכוף את החוק ולחלק דוחות
באמת? לא ידעתי, זה אומר שהמשטרה/העירייה פשוט לא עושים את עבודתם, או שעל אופניים אלו יש כן אכיפהלכל קורקינט שיתופי שאלפים כאלה מסתובבים ברחובות יש מספר בולט מאחור
הצלבה של המספר והרוכב נעשית בשניות
פרטי אין כלוםבאמת? לא ידעתי, זה אומר שהמשטרה/העירייה פשוט לא עושים את עבודתם, או שעל אופניים אלו יש כן אכיפה
אני בכל מקרה כמעט לא נפגש עם אופניים כאלו, רוב האופניים שאני רואה הם רגילים עם רוכבים פרועים ומופרעים שעוברים על כל כלל וחוק אפשרי
למרבה הצער זהו המצבבאמת? לא ידעתי, זה אומר שהמשטרה/העירייה פשוט לא עושים את עבודתם, או שעל אופניים אלו יש כן אכיפה
אני בכל מקרה כמעט לא נפגש עם אופניים כאלו, רוב האופניים שאני רואה הם רגילים עם רוכבים פרועים ומופרעים שעוברים על כל כלל וחוק אפשרי
ולמה צריך דם בשביל ללמודהדם של הרב אדרת ז"ל לא הספיק?!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים