דע לך שכל עשב ועשב

• הוסף לסימניות
משגע!

• הוסף לסימניות
רותייי התגעגעתי ממש לתמונות שלך!!
הילדון מטריייפון ותמונה מושלמ---ת!! למה לגרות?! ;)

• הוסף לסימניות
מקסים!!

• הוסף לסימניות
משגע!

• הוסף לסימניות
וואו איזה תמונה!!איזה חדות...הבונבון שלך?

• הוסף לסימניות
רותי הוא מטריפון!
והתמונה משגעת

• הוסף לסימניות
התאורה על הפנים שלו, שלמות!!

• הוסף לסימניות
פוסטר!
ויש לו פרצוף כזה מדליק.
והשומנים עם הג'ינס מושלם

• הוסף לסימניות
תודה בנות :)
השמנדריק שלנו בלע"נ
אסתי גולדש, אני על 85 1.8

• הוסף לסימניות
רותי, העינים שלו מסגירות שהוא הילד שלך...
פשוט בונבוןןןןןןןןןןן!!!!
תמונה מטריפה

• הוסף לסימניות
משובח
נראה לי צריך ליישר טיפה לימין

• הוסף לסימניות
מדהים!!!

• הוסף לסימניות
מתוק שהוא!
תמונה משגעת!

• הוסף לסימניות
מדהים איך שלכל אחת יוצא משהו אחר.

נראה לי כדאי לפתוח אשכול שכל אחת תעלה את התמונה הפייבוריטית שלה מהפריחה, זה הולך להיות תחרות מעניינת.

התמונה שונה, ומיוחדת

• הוסף לסימניות
אהבתי!

אני רואה שגם בנים משתלבים יופי בפרחים...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה