כללי דף היומי

• הוסף לסימניות
אני צריך בקובץ PDF או קובץ איכותי אחר את הדף היומי של שבת זה (נדרים פ"ה - ירושלמי יבמות פ"ג)

תודה מראש

• הוסף לסימניות
מה אתה צריך בדיוק? צילום של דף גמרא?
(איכותי כמובן)...
ליום ראשון נסדר לך איזה דף שאתה רוצה. עם איזה מפרשים שבא לך על הדף.
אבל רק בבלי. ירושלמי - תסרוק. ואם תפנה למול"ים - בד"כ הם נותנים בשמחה. הקרדיט חשוב להם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david;84788:
את הדף היומי של שבת זה (נדרים פ"ה - ירושלמי יבמות פ"ג)

נכתב ע"י Mark;84983:
ליום ראשון נסדר לך איזה דף שאתה רוצה.
ליום ראשון תסדר לו את הדף היומי של יום ראשון. הוא לא צריך את הדף היומי של שבת ביום ראשון...

• הוסף לסימניות
אני צריך את זה שבת זו לשבת התאחדות
תיכף זה כבר לא רלוונטי
(ברשותי סורק בגודל של A4 פלוס, לא משהו גדול והגמרות שלי מהשווער לא נכנסים לשם)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י david;84988:
אני צריך את זה שבת זו לשבת התאחדות
תיכף זה כבר לא רלוונטי
(ברשותי סורק בגודל של A4 פלוס, לא משהו גדול והגמרות שלי מהשווער לא נכנסים לשם)

תסרוק פעמיים, ותחבר בפוטושופ - - -
אם לא ילך תגיד ננסה לעשות משו.

• הוסף לסימניות
קבל - - -

(באיכות יותר טובה, תביא כתובת מייל ואשלח בעז"ה).

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    3.2 MB · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
באיכות מעולה - - -

קרדיט: rcpro.

קבצים מצורפים

• 83769.zip
    1.9 MB · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
חברה, הוא עדיין צריך ירושלמי, למישהו יש?

• הוסף לסימניות
אבגדור אין מילים
בכאלה שעות כזאת איכות
תזכה למצוות ותודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה