דף/חומר/מערך על התפילות בשבת יש למישהי? ומי שמעוניינת בחומרים טובים על שבת אשמח לתת

• הוסף לסימניות
מעבירה כעת פרויקט חגיגי על שבת בכיתתי
עבדתי המן על חומרים ורעיונות
רק על התפילות בשבת אין לי.....
אם למישהי יש מערך/חומר/דף
אשמח לקבל

• הוסף לסימניות
לצערי אין לי לתת לך, אבל יעזור לי מאוד חומרים על שבת. בדיוק הגעתי לשם בידיים ריקות.
ואם יש לך על ל"ט אבות מלאכה על אחת כמה! השם ימלא חסרונך מהרה בשכפולים נפלאים.

• הוסף לסימניות
יש לי הרבה חומר רעיוני מעוצב
אבל לא הלכתי
יעזור?

• הוסף לסימניות
מצורפים קבצים
בהצלחה

קבצים מצורפים

• אקרוסטיכון תודה שבאת.pdf
    KB 110.1 · צפיות: 42
  • אתגר תודה שבאת.pdf
    KB 153.4 · צפיות: 50
  • זמירות שבת תודה שבאת.pdf
    KB 141.8 · צפיות: 84
  • מובאות המשך תודה שבאת.pdf
    KB 188.4 · צפיות: 33
  • מובאות השלמה תודה שבאת.pdf
    KB 130.7 · צפיות: 31
  • תודה שבאת דף מובאות.pdf
    KB 305.3 · צפיות: 41
  • תודה שבאת עמוד שער.pdf
    KB 351.3 · צפיות: 35
  • תודה שבאת שאלות למילוי.pdf
    KB 303.9 · צפיות: 36
  • תודה שבאת שמות וכינויים לשבת.pdf
    KB 209.6 · צפיות: 37
  • מתכון שבתי.pdf
    KB 192.6 · צפיות: 62

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה