דף להדפסה וגיהוץ

• הוסף לסימניות
איפה ניתן להשיג כזה דף?
(שמדפיסים עליו בצבעוני, ואח"כ מגהצים על בד)

• הוסף לסימניות
אני לא ממליצה לך לעשות את זה כי חברתי עשתה את דף הזה על כרית וזה יצא על הפנים לא ממליצה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי שטרן;957992:
אני לא ממליצה לך לעשות את זה כי חברתי עשתה את דף הזה על כרית וזה יצא על הפנים לא ממליצה!!!!!!!!

צריך לדעת איך להשתמש בזה
אני ניסיתי כמה פעמים, בראשון יצא זוועה, בשני כבר יותר טוב החמישי כבר היה ספץ.
אני יודעת שגרפצ'יק מדפיסים על דף כזה. אין לי מושג איפה קונים רק את הדף.

• הוסף לסימניות
באופיס דיפו חבילה של 10 דפי גיהוץ למדפסת הזרקת דיו עולה בין 60 ל70 ש"ח.

לא יודעת אם קיימת אפשרות לרכוש דפים בודדים,
מה גם שאכן, לצורך הנסיונות והאימונים, דף בודד לא יספיק,
ויותר מזה- אחרי שכבר מצליחים, זה ממש לא רע שנשארים כאלו דפים בבית.
אפשר לנצל אותם לכל מיני רעיונות, וזה יוצא מאד מרשים- עד הכביסה הראשונה כמובן...

אם צריך הוראות מדוייקות איך להגיע לתוצאה מיטבית, אשמח לתת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani2006;958003:
אם צריך הוראות מדוייקות איך להגיע לתוצאה מיטבית, אשמח לתת.

אשמח לקבל.
ו... זה לא כביס?

אולי יש למישהי למכור לי 2 דפים? (אני צריכה משטח קטן, כך שדף אחד בהחלט יספיק לכמה נסיונות)

• הוסף לסימניות
רשמית זה כן כביס, אבל זה לא נראה מי יודע מה אחרי כביסה.
זה מקבל קמטי שבירה לבנים כאלו.
לא יודעת, אולי כביסה עדינה מאד, ללא סחיטה תועיל בעניין.

• הוסף לסימניות
למה להדפיס על דף?
תדפיסי במקום שעושים סובלימציה
.....
נראה הרבה יותר טוב
ולפעמים יוצא הרבה יותר זול----

נכתב ע"י קורס;958010:
אשמח לקבל.
ו... זה לא כביס?

אולי יש למישהי למכור לי 2 דפים? (אני צריכה משטח קטן, כך שדף אחד בהחלט יספיק לכמה נסיונות)

• הוסף לסימניות
אצלנו ניתן להשיג דפים אלו ביחידות
7 ש"ח ליחידה
מיועד למדפסות ביתיות (הזרקת דיו) בלבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה