כללי דף מדבקה לדיסק

• הוסף לסימניות
יש לי דף מדבקה ואין לי מושג איך אני אמורה להדפיס את הדיסק שעיצבתי.
יש לי למישהו דף של פריסה מוכנה? או הסבר
תודה מראש

זה דחוף לי מאודדדדדד

• הוסף לסימניות
יש תבניות טמפלט מוכנות באילוסטריטור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EPaP;2354518:
יש תבניות טמפלט מוכנות באילוסטריטור

את זה אני יודעת. השאלה איך אני מדפיסה את זה בצורה תואמת לדף מדבקה?

ממש תודה על התשובה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ממני;2354352:
יש לי דף מדבקה ואין לי מושג איך אני אמורה להדפיס את הדיסק שעיצבתי.
יש לי למישהו דף של פריסה מוכנה? או הסבר
תודה מראש

זה דחוף לי מאודדדדדד

יש באילוסטרייטור טמפלייט מוכן של דיסק.

לגבי הדפסה את צריכה דף מדבקה מיוחד לדיסק ואז פשוט לשחק עם זה עד שנופל במקום, אם אין לך וזה ממש דחוף- תדפיסי בגודל הנכון ואז תגזרי עם מספריים

• הוסף לסימניות
ממש תודה לכולם.
רק עכשיו שמתי לב שלא נסחתי את הבקשה טוב. אני קניתי דף מדבקה מיוחדת לדיסק (שהמדבקה היא בגודל של דיסק ובעמוד יש 2 דיסקים) ואני צריכה דף כזה או הסבר איך מדפיסים מהקבצים המעולים ששלחתם לי.

תודה רבה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה