דף מדבקה שקוף

• הוסף לסימניות
איפה קונים דפי מדבקה שקופים מחולקים למדבקות קטנות? (יש להשיג כזה דבר?)
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כל חנות שיש לו מגוון של מדבקות יש לו את זה בדרך כלל.

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי יש רק דף A4 צרכים לבד לחתוך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוס;1065019:
כמה שידוע לי יש רק דף A4 צרכים לבד לחתוך

ככה גם אני שמעתי, יש מישהו שיודע אחרת?

• הוסף לסימניות
מדבקות שקופות אין מחולקות כמו שיש במדבקות לבנות.

• הוסף לסימניות
סליחה טעות

• הוסף לסימניות
בעבר מצאתי מדבקה שקופה מחולקת באופיס דיפו אבל זה לא היה לגמרי שקוף היה שם מעט חיספוס.

היום גם את זה כבר אין שם.
רק מדבקת פוטו על דף שלם.

חני

• הוסף לסימניות
אם את מדפיסה כמות (לא חייבת דוקא אלפים) אולי כדאי לך לשאול את גלריית יפה נוף - הם חותכים בלייזר לפי צורה מדויקת שאת נותנת גם דפי מדבקה (לאחר ההדפסה)
יוצא ממש יפה

• הוסף לסימניות
דווקא ראיתי אצל חבר מדבקות שקופות מחולקות.
אברר אצלו הכן הוא קנה את זה, נראה לי שבחנן או בר. צ. בלוי.

• הוסף לסימניות
כמה שידוע לי רוב החנויות קונות גלילי טפט שקוף וחותכות לפי הצורך, המחיר למדבקה כזאת הוא ממש גבוה כ-3 שקלים לדף A4 בודד,

• הוסף לסימניות
החנויות לא קונות גליל ולא חותכות. זה לא טפט שקוף אלא מדבקת פוטו וזה מגיע בחבילות של 50 דפים A4. יש חנויות שמוכרות בבודדים (מוציאים לך מהקופסא)

המחיר אכן יקר – נע בין 3.5 (בקנית חב') ל5 ₪.

חני

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;1065946:
החנויות לא קונות גליל ולא חותכות. זה לא טפט שקוף אלא מדבקת פוטו וזה מגיע בחבילות של 50 דפים A4. יש חנויות שמוכרות בבודדים (מוציאים לך מהקופסא)

המחיר אכן יקר – נע בין 3.5 (בקנית חב') ל5 ₪.

חני

איפה אפשר לקנות את זה?

• הוסף לסימניות
ברוב החנויות שמוכרות דברי דפוס

• הוסף לסימניות
פעם קניתי בברכת דוד בבר אילן

• הוסף לסימניות
הייתי היום בבלוי בגאולה.
הוא מוכר דפים בודדים A4 שלמים ב-5.5 ש"ח
דפים חתוכים ל-24 (3X8 - מתאים להזמנות של חתונה) ב-10 ש"ח לדף.
צריך להדגיש אם רוצים למדפסת הזרקת דיו או לייזר.

אם יש לחנות אחת - אני מאמינה שיש לעוד חנויות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה