מידע שימושי דף מדבקות 4 בעמוד

• הוסף לסימניות
רציתי לשאול היכן ניתן לקנות בצפון או להזמין במשלוח חינם
דף מדבקות 4 בעמוד?

• הוסף לסימניות
מעדיף 50
אם אין ברירה אני אקנה יותר
50 דף או 50 קרטונים?
כנס לאופיס דיפו או מכשירי כתיבה ותקנה
מי שולח כזה דבר חינם?
לקנות חבילות בתוספת משלוח יש כאן

• הוסף לסימניות
50 דף או 50 קרטונים?
כנס לאופיס דיפו או מכשירי כתיבה ותקנה
מי שולח כזה דבר חינם?
לקנות חבילות בתוספת משלוח יש כאן

50 דפים
ואם אני אקנה 200 דפים זה 70 שח מה הבעיה שיהיה משלוח חינם?
אז אני שואל היכן מוכרים?

• הוסף לסימניות
50 דפים
ואם אני אקנה 200 דפים זה 70 שח מה הבעיה שיהיה משלוח חינם?
אז אני שואל היכן מוכרים?
חבילה של 200 היא מאוד כבדה
מי שולח חינם בקנייה של 70 שקל ?

אני בכל אופן לא מכיר
אם אתם מוצאים תשתפו אותי..

• הוסף לסימניות
יש בקרביץ.
ויש להם כמה וכמה סניפים בצפון: טבריה, חיפה, חדרה, מגדל העמק וכ'

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
באתר שלהם אין!!!
וגם בסניף בקרית אתא
אוקי. לא צריך!
לא הבנתי על מה העצבים,
בסה''כ ניסיתי לעזור על סמך מה שראיתי וקניתי בסניף אחר שלהם..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה