כללי דף מתוך חוברת מסלולים שישלח ללקוחת דרך צדיקים, האם זה מספיק?>>

• הוסף לסימניות
אני באמצע לעצב חוברת לדרך צדיקים, חוו דעתכם על העיצוב,
ושאלת השאלות שנתקלתי עכשיו זה האם המסלולים מספיק ברור מבחינת קריאות, או בלגן בעיניים?

חשובה לי חוות דעתם.
תודה מראש

קבצים מצורפים

• רקע-לתאריכים3.jpg
    KB 754 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מקסים!
ברור מאד, קריא ונעים, אני לא רואה שום בעיה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;745077:
מקסים!
ברור מאד, קריא ונעים, אני לא רואה שום בעיה!

תודה רבה ביקי.

אישרו לי את זה עכשיו.
לגבי העיצוב אשמח לחוות דעת, עדיין פתוחה לשינויים ואם בכל אופן יש למשהו הערות או הארות.

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה ומושקע
אבל לטעמי - הרבה יותר נכון וברור ליצור רצף הגיוני. כרגע זה לא בלגן, כי הכל נקי ומוקפד, אבל מבחינת נגישות ללקוח - זה צריך להיות יותר פשוט.
למשל - את האלכסון בשמאל לעשות בדיוק כמו מימין (מימין למעלה לשמאל למטה), וכך הסדר הכרונולוגי יישמר (כרגע הולכת העין מושכת לאב במקום לשבועות, ויוצא שהולכים אחורה בזמן)
(כמובן שאז תצטרכי גם להזיז את העץ עם הפרפר שמאלה)

• הוסף לסימניות
בתוך חוברת זה מעולה וברור.

• הוסף לסימניות
ממש יפה!
האם בכוונה החיצים (בין יציאה > חזרה)העליונים בצבע לבן?...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;745202:
העיצוב מאוד יפה ומושקע
אבל לטעמי - הרבה יותר נכון וברור ליצור רצף הגיוני. כרגע זה לא בלגן, כי הכל נקי ומוקפד, אבל מבחינת נגישות ללקוח - זה צריך להיות יותר פשוט.
למשל - את האלכסון בשמאל לעשות בדיוק כמו מימין (מימין למעלה לשמאל למטה), וכך הסדר הכרונולוגי יישמר (כרגע הולכת העין מושכת לאב במקום לשבועות, ויוצא שהולכים אחורה בזמן)

לכן חשבתי את האלכסון משמאל להשאיר איך שזה אבל את המסלולים להתחיל מלמטה ללמעלה, ואז מבחינת זרימה בעין זה יותר טוב, השאלה אם זה יהיה מספיק מובן / ברור ולא יבלבל יותר?

נכתב ע"י איש תם;745249:
ממש יפה!
האם בכוונה החיצים (בין יציאה > חזרה)העליונים בצבע לבן?...

כן, הגוון של הירוק הזה לא כ"כ היה ברור לכן שיניתי, אבל באמת נראה לי יותר לעניין להחליף לירוק עם גוון שקצת יותר ישתלב ברקע.

• הוסף לסימניות
יותר הגיוני שהאלכסון השמאלי יתחיל מלמטה למעלה.
זה מה שהעין מצפה לו, כדי שתוכל להמשיך תנועה רציפה של קריאה.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים.

מה אתם אומרים, הראשון או השני?

קבצים מצורפים

• רקע-לתאריכים2.jpg
    KB 391.7 · צפיות: 12
  • רקע-לתאריכים4.jpg
    KB 393.5 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
קשה להחליט
בראשון משהו יותר מסודר
אבל השני יותר מעניין

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הסמטריות של השני

• הוסף לסימניות
גם אני בעד השני, זורם נכון יותר.

• הוסף לסימניות
הראשון יותר נוח לקריאה, אבל השני יש לו בלגאן חמוד.
אז אני בעד השני.
אני מאד אוהבת את העבודות שלך, שער.
בהצלחה רבה רבה

• הוסף לסימניות
הראשון,
צריך לזכור שזה 2 עמ',
עבודה מאוד יפה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה