כללי דף נחיתה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוו"ד.
אשריכם!
(התמונה מאי סטוק היא סקיצה בלבד וממתינה כמובן לאישור הלקוח)

קבצים מצורפים

• rosental_prog.jpg
    KB 219.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
א. הרקע מבלבל. עדיף משהו חלק ורגוע.
ב. הקומפוזיציה לא טובה. שתי התיבות למטה ענקיות ביחס לחלק העליון.
ג. צריך יותר פירוט באשר לתכני הקורס. כדאי שזה יהיה מלווה באייקונים ידידותיים.
ד. צריך כפתור "שלח"

• הוסף לסימניות
עוד משהו:
הדמויות בתמונה, כדאי שיפנו אל התוכן של העמוד ולא החוצה ממנו.

• הוסף לסימניות
דוקא הרקע נראה לי בסדר.

• הוסף לסימניות
מאוד נחמד!
נראה לי שאם אתה כותב מתחת לתמונה את השם של מעביר הקורס כדאי שיהיה תמונה שלו ולא של אחד מאיסטוק. כדי לשדר יותר אמינות.

דוווקא אהבתי את הרקע אבל נראה לי שצריך לתחום אותו במסגרת מסביב. אבל אם אתה מוסיף פרטים כמו שכתב יהושוע אז עדיף משהו חלק.

• הוסף לסימניות
בכללות יפה

אם כי אפעס הפונט והניגודיות שלו עם הרקע נותן תחושה קשה של אזהרה והרחקה (ובמיוחד שקפצו לי בעיניים המילים "אזהרה" ו"אינטרנט").
אולי כדאי להעביר לפונט יותר רך, ורקע יותר מעומעם ובהיר.

הגולשים באינטרנט לא מקדישים לדף נחיתה יותר מ-5 שניות, לכן חשוב שההתרשמות תהיה ברורה ונעימה.

ואגב, כותבים בוא ולא בא, ומדי ולא מידי.

• הוסף לסימניות
בכללות יפה

אם כי אפעס הפונט והניגודיות שלו עם הרקע נותן תחושה קשה של אזהרה והרחקה (ובמיוחד שקפצו לי בעיניים המילים "אזהרה" ו"אינטרנט").
אולי כדאי להעביר לפונט יותר רך, ורקע יותר מעומעם ובהיר.

הגולשים באינטרנט לא מקדישים לדף נחיתה יותר מ-5 שניות, לכן חשוב שההתרשמות תהיה ברורה ונעימה.

ואגב, כותבים בוא ולא בא, ומדי ולא מידי.

• הוסף לסימניות
שאלת תם -

איך יגיע המשתמש המבוגר לדף הנחיתה הנ"ל, אם אינו יודע להשתמש באינטרנט?

הערה שניה, לא מקובל לשים תמונה של אדם ומתחת שם של אדם אחר. זו הטעיה. או לשים את תמונת המדריך האמיתי (בהנחה שהוא בעל מראה נעים לעין...) או לחשוב על רעיון אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה