כללי דף פנימי לספר (פריזץ?)

• הוסף לסימניות
צריכה לתת הצעת מחיר ל(פריזץ? משהו כזה...)
בספר עם כריכה קשה, יש את הדף שמודבק לכריכה, לפעמים לבן ולפעמים יש מעוצב.
ביקשו לעצב משהו בגווני אפור והם כל פעם יעשו את הצבע לפי הצבע של הספר.
הרבה פעמים זה משחק עם הלוגו.
מקווה שהבנתם על מה מדובר.
ראיתי בש"ס טלמן, במשניות קהתי ובעוד.
זה הרעיון.
כמה לתמחר?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
קוראים לזה פורזץ
תלוי כמה את משקיעה בפורזץ אם זה חלק וכיתוב קל או מעוצב יותר
אין לי מושג כמה לוקחים תתקשרי לבתי דפוס שמוציאים ספרים תורניים
כמו דפוס פרנק בירושלים
תשאלי כמה עולה לעצב פורזץ וכך תקבלי אומדן.

• הוסף לסימניות
אשמח לעוד דעות והצעות.
מעדיפה לא להתקשר אם אין לי צורך אמיתי בעבודה (זו אונאת דברים אולי?)

• הוסף לסימניות
את מתקשרת לקבל הצעת מחיר זה מאד מקובל
כמוש אוספים הצעת מחיר מכל מיני מקומות..........

• הוסף לסימניות
אני צריכה לעצב, אני לא צריכה את העבודה שלהם... לכן נראה לי לא הגון לבזבז את זמנם בהצעות שווא.
בכמה מתמחרים עיצוב כזה? מישהו עשה?

• הוסף לסימניות
תלוי רמת ההשקעה,
עשיתי פעם למישהו גם ב 500$
הכל תלוי כמה הלקוח רוצה להשקיע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה