כללי דף שנקרע באמצע דחוףףףףף

• הוסף לסימניות
בויקטורי , אפשרות(לא כ"כ רצויה) לאיור
לא כל הדף קרוע בפינות -אלא מהצד, נקרע כלפי פנים.
תודה מראש:)

• הוסף לסימניות
אם זה יעזור להבנה-
אפשר לראות כזה בפאורפוינט 2010
יש מצגת מוכנה עם קרעים

• הוסף לסימניות
כשאני הייתי צריכה- קרעתי דך וצילמתי.
ואח"כ שילבתי עם שיטות שילוב ומסיכות. יצא יופי. תנסי....

עריכה: עכשיו שמתי לב שאת מבקשת וקטורי....
אז אולי יש לי אבל אין לי זמן לחפש. במוצ"ש אעביר חיפושון במאגר שלי...
רק תשתדלי להקפיץ את האשכול להזכיר לי...;)
שבת שלום!

• הוסף לסימניות
מקווה שזה יעזור.
את יכולה לתת צבע (במקום השחור) ולהגדיל את הדף

קבצים מצורפים

• קרע.jpg
    KB 299.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
---

קבצים מצורפים

• ‏‏עותק של shutterstock_10034245.jpg
    KB 26.6 · צפיות: 7
  • ‏‏עותק של shutterstock_10034245.rar
    KB 33.3 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
יש לי את זה בוקטורי, אני אעלה את זה אם זה יעזור לך, ועוד כמה בסגנון.

קבצים מצורפים

• Planes 2.jpg
    KB 110.7 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
בבקשה

קבצים מצורפים

• Planes 2.rar
    KB 220.1 · צפיות: 11
  • SAL4.rar
    KB 255.3 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה