• הוסף לסימניות
יש דבר כזה? איכותי לצייר עליו כדי למסגר?

• הוסף לסימניות
איכותי מאד,
מצוין לצבעי מים
צבעי פחם,
ומגיע בהרבה גוונים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sfogel;1231984:
איכותי מאד,

ומגיע בהרבה גוונים

מה ז'תומרת? הדף עצמו בהרבה גוונים?

באקריליק אי אפשר?
תודה!

• הוסף לסימניות
איזה סוג צבע זהב מומלץ לצביעה על דף זה?

• הוסף לסימניות
הדף עצמו בהרבה גוונים, מיועד לפחם, מגיע ב A4 או חצי גליון. יקר...
יש עובי מיוחד שמיועד לצבעי מים ואולי יהיה רלוונטי לאקריליק. לפי מיטב ידיעתי מגיע רק בלבן. יקר יותר...;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1232003:
איזה סוג צבע זהב מומלץ לצביעה על דף זה?
תנסי להסביר את השאלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1232644:
הדף עצמו בהרבה גוונים, מיועד לפחם, מגיע ב A4 או חצי גליון. יקר...
יש עובי מיוחד שמיועד לצבעי מים ואולי יהיה רלוונטי לאקריליק. לפי מיטב ידיעתי מגיע רק בלבן. יקר יותר...;)

מה יותר יקר קנבס או קנסון?
מה מתאים יותר לצביעה עם צבע זהב אטום לפי מה שנראה לי אקריליק או שאולי יש צבע מסוג אחר שמתאים יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י golea;1233099:
מה יותר יקר קנבס או קנסון?
מה מתאים יותר לצביעה עם צבע זהב אטום לפי מה שנראה לי אקריליק או שאולי יש צבע מסוג אחר שמתאים יותר?

קנבס יקר יותר. קנסון עולה בערך 12- 20 עד כמה שזכור לי.

לגבי סוג צבע שהולך על זה, הכי טוב שתשאלי בחנות (אם זו חנות טובה) דברים כאלו הם אמורים לדעת.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני צובעת בעפרונות קרש+ מים והמליצו לי עליו.
ניסיתי ויצא טוב, אבל התעצלתי לקנות עוד והמשכתי על דפי בריסטול רגילים..
זה עלה בסביבות ה3 ש"ח לדף A4 אם אני זוכרת נכון.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה