דפדפן אקספלורר נדפק, ובקשר לכרום...

• הוסף לסימניות
חיפוש גוגל נדפק לי בדפדפן אקספלורר, (בשאר הדפדפנים עובד מצוין)...
יש לי נתיב אולי זה קשור אליהם?
אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד...
= =
מענין לענין, כאחד שמשתמש הרבה עם סימניות (מועדפים) דפדפן אקספלורר מועדף עלי כי אצלו הם מסודרים יפה בצד שמאל של הדפדפן בחלונית רחבה, האם למישהו יש מושג איך עושים שזה יהיה כך בדפדפן כרום (ולא שיש כמה סימניות בודדות למעלה ובשביל להיכנס צריך לעבוד עם לחצנים נוספים וכו' וכו')
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
מה לעשות
לבחור נקודת שחזור אחרונה??

• הוסף לסימניות
נקודת שיחזור שבזמן בו היא נוצרה לא היו בעיות.

• הוסף לסימניות
אבל ימחקו לי כמה תוכנות שהתקנתי, אין רעיון אחר???
אווסט יכול להיות קשור?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סיפי;1007407:
אבל ימחקו לי כמה תוכנות שהתקנתי, אין רעיון אחר???
אווסט יכול להיות קשור?
למיטב ידיעתי, שחזור המערכת אינו מוחק תוכנות שהותקנו לאחר נקודת השחזור שנבחרה, כך בכל אופן בווינדוס XP.

• הוסף לסימניות
לגבי הדפדפן
קרה לי גם בשבוע האחרון ואחריי איפוס זה הסתדר
הגדרות> אפשרויות אינטרנט>מתקדם> איפוס

לגבי הכרטיסיות
לא הבנתי מה בדיוק כב' רוצה
אם תציג תמונה איך זה נראה באקספלורר
יתכן ויש תוסף שניתן להפעיל בכרום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעילות;1007417:
למיטב ידיעתי, שחזור המערכת אינו מוחק תוכנות שהותקנו לאחר נקודת השחזור שנבחרה, כך בכל אופן בווינדוס XP.
התכוונת לפני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;1007423:
לגבי הכרטיסיות
לא הבנתי מה בדיוק כב' רוצה
אם תציג תמונה איך זה נראה באקספלורר
יתכן ויש תוסף שניתן להפעיל בכרום

כך זה נראה באקספלורר, הכל לפניך בגלילה קלה מסודר בתיקיות יפה יפה
אשמח מאוד לדעת אם יש אפשרות לעשות כך בכרום, תודה מראש!

קבצים מצורפים

• ללא שם.png
    KB 342.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ודאי
יש לחצן "סמניות אחרות"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה