דפדפן אקספלורר קורס מיד כשפותחים

• הוסף לסימניות
דפדפן אקספלורר פשוט ביום בהיר אחד יותר לא מעונין להיפתח
-מיד כאני פותח זה קורס ללא שום הגיון-שאר הדפדפנים עובדים כרגיל-ניסתי להוריד את הדפדפן מחדש אבל מה שקורה שאני אז חייב להתקין אנגלית וגם כשהתקנתי את האנגלית אז נפתח אזהרת אבטחה של ווינדוס ולא מוכן לפתוח יותר כלום ללא שום הסבר והגיון
אולי יש למישהו מושג מה זה (מאז כבר הדלקתי כמה פעמים את המחשב וגם מחקתי את כל ההיסטוריה וכו' וכדו')

קבצים מצורפים

• אקספלורר.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 20
  • ScreenShot009.jpg
    KB 111.2 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
הנה שני תמונות של הפרטים שהוא כותב על השגיאה (אולי זה יוסיף משהו)

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 61.8 · צפיות: 12
  • 2.jpg
    KB 50.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תנסה להסיר דרך לוח הבקרה את כל סרגלי הכלים (Toolbar) שמותקנים.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה לפני שבוע בערך והורדתי את כל התוספים שהיו מותקנים על האקספלורר, והוא חזר לעבוד.

• הוסף לסימניות
זה רק נראה אקספלורר 6?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saryoram;488353:
תנסה להסיר דרך לוח הבקרה את כל סרגלי הכלים (Toolbar) שמותקנים.

אני לא ממש יודע איפה עושים את זה
אבל ניסתי לחפש וזה מה שמצאתי (תמונה מצ"ב)[הפכתי את כולם ללא זמין אבל זה לא השתנה כלום]
האם זה באמת המקום?

קבצים מצורפים

• ללללללללל.jpg
    KB 184.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בסוף מצאתי את האפשרות הזאת (תמונה מצ"ב)שבעצם מבטלת לגמרי את כל התוספות ואכן הדפדפן חזר לחיות
אבל הבעיה שלי שאני לא רוצה לחסום הכל אלא את כולם חוץ מאחד שבעצם בגללו אני בכלל משתמש בדפדפן הזה(אם זה מענין תוכנה להורדת כל סרט קימת מהאינטרנט)
אז איפה אני בעצם יוכל לשלוט על התוספות מה למחוק ומה להשאיר וכו'?

קבצים מצורפים

• 22222.jpg
    KB 51.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
אני חושב שהתבלבלת קצת בין הרחבות לסרגלי כלים.
כבר שמענו שהסרגל של גוגל בעייתי לפעמים.
לוח הבקרה>הוספה או הסרה של תוכניות. שם חפש את Toolbar של גוגל ותסיר אותו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DDFF;488760:
אני חושב שהתבלבלת קצת בין הרחבות לסרגלי כלים.
כבר שמענו שהסרגל של גוגל בעייתי לפעמים.
לוח הבקרה>הוספה או הסרה של תוכניות. שם חפש את Toolbar של גוגל ותסיר אותו.

אתה צודק-אני עכשיו סוף סוף הצלחתי להבין דרך התשובה שלך והתשובות לעיל את מה שרציתי לדעת שזה איך אני בעצם מוחק את הסרגלי כלים לצמיתות -ועכשיו ראיתי שכל סרגל כלים יש לו התקנה מיוחדת כעוד תוכנה -אז פשוט חיפשתי את כל הסרגלים ומחקתי
עכ"פ תודה רבה לכולם(האקספלורר חזר לחיים-אחרי שמחקתי את כל הסרגלים [והשארתי את את הבודד שהיתי כן צריך])

• הוסף לסימניות
מגירסה 7 ומעלה של הדפדפן יש בכלים אפשרות איפוס שמעיפה את כל התוספים והסרגלים.

אפשר גם להריץ משורת הפקודה (או מההתחל) ישירות ללא תוספים ככה

iexplore.exe -extoff

• הוסף לסימניות
מגירסה 7 ומעלה של הדפדפן יש בכלים אפשרות איפוס שמעיפה את כל התוספים והסרגלים.

אפשר גם להריץ משורת הפקודה (או מההתחל) ישירות ללא תוספים ככה

iexplore.exe -extoff

• הוסף לסימניות
אתה רק צריך להסיר את סרגל הכלים של רדיו ישראל והכל יחזור למקומו.

אתה יכול לנסות לעשות את זה על ידי פתיחה של התחל>הפעלה ולהדביק לשם את הטקסט הבא:

קוד:
C:\PROGRA~1\Radio_Israel\UNWISE.EXE   /U C:\PROGRA~1\Radio_Israel\INSTALL.LOG

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה