דפדפן כרום לא נותן לי להפוך במקלדת מאנגלית לעברית

• הוסף לסימניות
מה הפיתרון?
כותב לי רק באנגלית
(לדוג' את ההודעה הזו כתבתי בתוכנה אחרת-באאוטלוק- והעתקתי לאינטרנט :mad:.)

• הוסף לסימניות
הפתרון הכמעט יחיד הוא פשוט 'הפעלה מחדש'
ואם יש לכם 'הפוך על הפוך' במחשב אז אפשר להקליד ולבחור את הכל ולשנות לעברית.....

• הוסף לסימניות
מה זה הפוך על הפוך?

• הוסף לסימניות
בכרום זה בעיה ידועה,

דווקא לאחרונה הוא עושה לי לפעמים בעיות גם באאוטלוק שהוא לא נותן להחליף.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;765589:
בכרום זה בעיה ידועה,

דווקא לאחרונה הוא עושה לי לפעמים בעיות גם באאוטלוק שהוא לא נותן להחליף.

הבעיה מוכרת אצלי גם בכרום, וגם באוטלוק, וגם בגוגל טוק.
באג ידוע, אין מה לעשות...

• הוסף לסימניות
תנסה/י ללחוץ על ctrl+0 יש מקרים שזה עוזר

• הוסף לסימניות
סוגרים את התוכנה ומפעילים מחדש.
באג מעצבן מיומו הראשון של הכרום...
לפני שנתיים עוד הייתי שולח להם על זה דוחות שגיאה
עד שנמאס לי.

• הוסף לסימניות
זה באג וזה דפוק, אני לא מבין למה כרום לא מסדרים את זה, לפעמים פתוח כמה דפים ופתאום צריך לסגור את הכל בגלל שאי אפשר לשלוח מייל בעברית ואז צריך לחפש את כל הדפים מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ip6;765716:
ואז צריך לחפש את כל הדפים מחדש.
זה אכן באג מעצבן, אבל גם אם נאלצים לסגור לא צריך לחפש את כל הדפים מחדש.

כשפותחים כרטיסיה חדשה יש מצד שמאל למטה תפריט גלילה בשם 'נסגר לאחרונה'.
במקרה שסגרת את הכרום עם כמה כרטיסיות פתוחות הוא נותן לך בשורה הראשונה אפשרות לפתוח את כולם בבת אחת.

• הוסף לסימניות
לא מוצא את הדבר הזה "נסגר לאחרונה".

• הוסף לסימניות
זה תלוי בהגדרות מחיקת ההיסטוריה של הדפדפן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה