דפדפן כרום קורס שוב ושוב

• הוסף לסימניות
בשבועיים האחרונים אני לא מצליח לפתוח את הכרום בצורה תקנית.
בכל פעם מחדש יש לי קריסה איזה 5 או 6 פעמים עד שהדפדפן מצליח לשרוד את הפתיחה.
שמתי לב שהדפדפן קורס בעיקר כשאני פותח גימייל.

הסרתי את הכרום עם Revo בצורה יסודית והתקנתי מחדש, ועדיין אותה בעיה קיימת.
תוכלו לעזור לי?

• הוסף לסימניות
נסה "איפוס הגדרות"
ונקה נתוני גלישה
ב.נ.
(לא מספיק התקנה מחדש, מכיון החבור הכרום עם החשבון גוגל משחזר הגדרות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sivan22;1595483:
נסה "איפוס הגדרות"
ונקה נתוני גלישה
ב.נ.
(לא מספיק התקנה מחדש, מכיון החבור הכרום עם החשבון גוגל משחזר הגדרות)

התקנתי שוב כעת, איפסתי הגדרות, אין חיבור של כרום עם החשבון שלי ועדיין הקריסה מופיעה שוב ושוב.

• הוסף לסימניות
גם אצלי אותה בעיה גם קורס ואחרי שסוף סוף מצליח להיפתח הוא מאוד איטי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מאיר לוין;1595510:
התקנתי שוב כעת, איפסתי הגדרות, אין חיבור של כרום עם החשבון שלי ועדיין הקריסה מופיעה שוב ושוב.

נכתב ע"י דוד|אסתי;1595528:
גם אצלי אותה בעיה גם קורס ואחרי שסוף סוף מצליח להיפתח הוא מאוד איטי.
באם בתחילה חשבתי שזה בעיה שלי מסתבר שזה צרת רבים (וזה כידוע חצי נחמה:rolleyes:),
אני ביינתים עברתי למזולה פירפוקס, עד יעבור זעם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LLEEVV;1598162:
באם בתחילה חשבתי שזה בעיה שלי מסתבר שזה צרת רבים (וזה כידוע חצי נחמה:rolleyes:),
אני ביינתים עברתי למזולה פירפוקס, עד יעבור זעם

עברתי לפיירפוקס באין ברירה, עד יבוא עדכון תיקון באגים.

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי לעבור לפיירפוקס (בעקבות מה שראיתי כאן) והיתה בעיה שחלק מהמילים הופיעו כקוביות.

נ.ב. אם פרסומון משתמש בו לא נראה לי שזה בגדר 'אין ברירה'...:)

• הוסף לסימניות
חבר'ה אל יאוש! נסו את זה:
דפדפן כרום נייד, ללא התקנה וללא כל רישום במחשב. פשוט חלצו את התיקייה והפעילו. יפתח לכם כרום חדש לגמרי ללא קשר לכרום המותקן.
https://copy.com/LZc8tEgPnzgMX6h6

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פנס מאיר;1599576:
חבר'ה אל יאוש! נסו את זה:
דפדפן כרום נייד, ללא התקנה וללא כל רישום במחשב. פשוט חלצו את התיקייה והפעילו. יפתח לכם כרום חדש לגמרי ללא קשר לכרום המותקן.
https://copy.com/LZc8tEgPnzgMX6h6

בהצלחה

רעיון נחמד, במקרה דנן - הקריסה חוזרת על עצמה!

• הוסף לסימניות
כשמסירים את הכרום התיקייה שלו נשארת במחשב. כדאי למחוק אותה הנתיב בוינדוס 8 C:\Users\yehuda\AppData\Local\Google\Chrome

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה