דפדפן Firefox

• הוסף לסימניות
האם אפשר להשתמש בו עם נטפרי?

הוא פותח לי אתרים
אבל גימייל הוא נותן לי הודעה כזו: (מצורף..) מה זה אומר?

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 52.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה ענקית!!!!!!

• הוסף לסימניות
ואיך מסדרים את זה בנתיב???
לי יש את הבעיה הזו בנתיב.

• הוסף לסימניות
התקנתם את תעודת האבטחה?

• הוסף לסימניות
איך מתקינים?
אצלי בעבודה הבעיה היא עם רימון.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למי שיש נטפרי הוא מסודר..
תעברו לנטפרי.. לא יהיה לכם בעיה...

• הוסף לסימניות
אני צכה את פירוורקס כעת, והוא לא נותן לי עדיין להיכנס
התקנתי תעודת אבטחה (אישור)
הוןא לא נתן לי את החלון שרשום בעזרה של נטפרי
אלא את מה שמצורף פה, זה אותו דבר?
איך בכ"ז אני יכולה להתקין תעודת אבטחה שתתן לי לגלוש בפיראורקס?

תודה ענקית ענקית מראש!!!

קבצים מצורפים

• פייראורקס.JPG
    KB 84.2 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
כאחד שעובד שם בתמיכה...

נכתב ע"י asf;1782660:

לדפדפן פיירפוקס צריך גם ברימון וגם באתרוג להוריד מהקישור שהעלו כאן לאתר רימון אבל לבחור ב"הורדה לדפדפן ספיציפי". ושם לבחור בדפדפן פיירפוקס..
וזהו הכל עובד...
בהצלחה !

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1837008:
הפיירפוקס הכי עדכני?

אין לי מושג
איפה בודקים את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה