דפוס זול להדפסה על שמשונית או כל הדפסה בפלוטר

• הוסף לסימניות
מי מכיר
פעם המליצו על דפוס בפ"ת ב50 ש"ח
למ'
מי מכיר? מי יודע?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
מדיה רפיבליק
סהר
אבל בעוד קצת כסף עם איכות ושירות יותר גבוהים, אז הכתובת כל גרף בבני ברק ברח' לנדא 4

• הוסף לסימניות
אני עשיתי ברור שנה שעברה ודטה פרינט בב"ב יצאו לי הכי זול
(אין לי מושג מה קורה השנה...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בני ברקית;606412:
אני עשיתי ברור שנה שעברה ודטה פרינט בב"ב יצאו לי הכי זול
(אין לי מושג מה קורה השנה...)

דטה פרינט לוקח 110 ש"ח למטר בכלל לא זול אני בררתי שם כמה פעמים

• הוסף לסימניות
תנסי בדפוס תמר בבית שמש בדרך כלל הוא מאד זול וטוב
0573133366

• הוסף לסימניות
קופי יופי בבית שמש, שמשונית הם לוקחים 90 ש"ח למטר, איכות הדפסה גבוהה במיוחד
02-9995023

• הוסף לסימניות
בארי שלטים אשדוד
088561611

• הוסף לסימניות
שלטי המעצב יד חרוצים ירושלים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י WEN;606414:
דטה פרינט לוקח 110 ש"ח למטר בכלל לא זול אני בררתי שם כמה פעמים

דיברתי עם דטה פרינט לפני 5 דק'.
קיבלתי הצעת מחיר של 225 ש"ח, לשלט של 3 על 1.5.

• הוסף לסימניות
מוטי ציגרמן 050-7879987
הוא לוקח 65 ש"ח למטר מ2 מטר הוא בבית שמש ויש לו שליחים לכל הארץ עבודה איכותי ויפה

• הוסף לסימניות
מדיה רפיבליק - מחירים טובים, מישהו עבד איתם?

מחפשת המלצות של משהו שעבד איתם
תודה מראש

• הוסף לסימניות
65 ש"ח למטר - החל מ3 מטר

משלוח חינם לכל הארץ עם שליח עד הבית
כולל גימורים

שלומי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
icon1.gif
65 ש"ח למטר - החל מ3 מטר
משלוח חינם לכל הארץ עם שליח עד הבית
כולל גימורים

שלומי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

וכמה אתה מרויח 90 שקל?

• הוסף לסימניות
ל הבנתי מה כוונתך

יש לי מכונת דפוס רחב וזכותי למכור בכמה שבא לי
ואגב, זה המחיר הרגיל בשוק, כל היקרנים פשוט גנבים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומירית;613334:

אתה צודק.
לי אישית יש לי אחד שעושה ב55 שח למטר כי אני מדפיס אצלו בכמויות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלומירית;613334:

אם החישוב שלך הוא: עלות צבע + עלות חומר גלם + אחזקת מכונה + רווח ולכן הגעת למחיר הזה מובן מאיפה בא המחיר שלך.
מי שיקרן הוא לא בהכרח גנב, יש לו הוצאות שאתה לא לקחת בחשבון או שלך אין. (שכירות/משכורות/הוצאות משרד/דמי ניהול/ארנונה/מס הכנסה וכו' וכו') מי שמחזיק מדפסת כזו אצלו בבית יכול לתת מחירים נמוכים בלי שהרווח שלו ייפגע.

סתם לשם דוגמא, הייתי צריך להדפיס פעם שמשונית לבניין בגודל 12-6 מטר, הדפסתי אצל סהר ב-35 ש"ח למ"ר כולל הלחמות/תפירה וטבעות... (זה כמעט המחיר שעולה לי הצבע + חומר הגלם במדפסת שלי) אבל הוא יכול לתת מחירים כאלה ללקוח סופי כי גם העלויות שלו זולות יותר וגם כי הוא עובד על נפח עבודה גבוה ומכונות שמדפיסות 400 מ"ר בשעה (!) באיכות נמוכה. (56 DPI)

בכל מקרה זהו שוק תחרותי והלקוח הסופי יחליט אצל מי בא לו להדפיס, אצל היקר או אצל הזול.

• הוסף לסימניות
תגובתי לעניין

מי שיקרן הוא לא בהכרח גנב, יש לו הוצאות שאתה לא לקחת בחשבון או שלך אין. (שכירות/משכורות/הוצאות משרד/דמי ניהול/ארנונה/מס הכנסה וכו' וכו') מי שמחזיק מדפסת כזו אצלו בבית יכול לתת מחירים נמוכים בלי שהרווח שלו ייפגע.

ראשית, אין לי מכונה בבית! יש לי עסק מסודר עם הוצאות לא קטנות. (שכירות/משכורות/הוצאות משרד/דמי ניהול/ארנונה/מס הכנסה וכו' וכו').

שנית, לתת מחיר מופקע זה הכי קל, ללקוח פרטי (שאינו גרפיקאי או מפיק) אני מדפיס ב85 ש"ח. שזה המחיר ללקוחות פרטיים כמעט בכל מקום

כאן בפורום מטרת המחיר המוזל (ולא המופסד!!!) הוא בכדי לתת למפיקים וגרפיקאים (שהם פוטנציאל לעבודות בעתיד) מחיר שפוי כדי שיוכלו גם להרוויח כמה שקלים.

אגב, אני גם מדפיס עבודות גדולות ב"סהר" או בדומיו בעיקר משיקולים עסקיים נטו.

שבוע טוב ומבורך
שלומי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה