- הוסף לסימניות
בסיעתא דשמיא
מכירים מישהו?
לעבודה דחופה
ל4000 חוברות צבעוני
זול ואיכותי כמובן
מכירים מישהו?
לעבודה דחופה
ל4000 חוברות צבעוני
זול ואיכותי כמובן
בירושלים יעזור לך?
מכירה דפוס זול מאד ואיכותי.
לעומת 4000 חוברות צבעוני זה בכל מקרה לא משמעותיבסיעתא דשמיא
השאלה כמה יקחו למשלוח לבני ברק
משמעותי?
בסיעתא דשמיאאגב בני יעקובוביץ נראה לי בחולון
אין לי מושג,בסיעתא דשמיא
השאלה כמה יקחו למשלוח לבני ברק
משמעותי?
תעדכן אותי אח"כ איזה מחיר הוא הציע ביחס לאחרים, מעניין מאוד אם יש מישהו שיכול להתחרות איתו במחיריםבסיעתא דשמיא
אמר לי בראשון לציון
באיזה דפוס מדובר?אין לי מושג,
תבררי אצלם: 0527172842
מעניין מאוד אם יש מישהו שיכול להתחרות איתו במחירים
דפוס בני ברק 5798060
דפוס "ילו פרינט" במודיעין עילית
זולים מאד מאד, מהירים, ועושים עבודה מקצועית!
זה דפוס דיגיטלי או אופסט?
בני יעקובוביץ - 0543998420
@הילוך גבוהבסיעתא דשמיא
בינתיים הוא באמת הציע מחיר הכי זול ביחס לאחרים
וכנראה נדפיס אצלו.
תודה רבה לכם!
תנסי את דפוס בסט פרינט בירושלים b5389776 שטרודל וכו@הילוך גבוה
@כיסופים-סאונד ונגינה
מבררת על הדפסה של ספר - הוא נתן לי הצעת מחיר הכי זולה - כמעט חצי מחיר
האם אפשר לסמוך עליו? הוא אמין? ומה האיכות?
אשמח להמלצות עליו ממש חשוב לי
תודה רבה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים