נכתב ע"י yochp;1593099:וכמובן לרחלי לנדא המעצבת שלנו על העיצוב המדהים!
נשמח לשמוע את התרשמותכם וחוות דעתכם, על הפרסום ועל דף הנחיתה,
זה המקום הרשמי לחפירות![]()
נכתב ע"י אלי גולד;1593197:1. שהוא פונה לגרפיקאים ולא לסתם אנשים שמחפשים עבודות דפוס.
נכתב ע"י אלי גולד;1593197:2. שצריך להביא לדפוס את החומר מוכן אחרי גרפיקה, כאילו אין שירות גרפיקה בדפוס.
נכתב ע"י גרנולה;1593258:תנו לינק לבאנר / דף נחיתה!! איפה הוא?
נכתב ע"י SHIRSHIR;1593264:כנ"ל
הבאנר מעניין ומהמם.
רק העיטור של "איכות" לא מדבר באותה שפה.
נכתב ע"י YG&K;1593396:גנבת לי את המילים מהמקלדת
העיצוב מדהים
אבל העיטור מדבר כ"כ בשפה שונה
הייתי מורידה אותו
המון בהצלחה!
נכתב ע"י גרנולה;1593406:מה שכן, השפה ה"שונה" מבליטה את המילה "איכות" מאד שגם היא כתובה בפונט שונה לגמרי מכל הטקסט, ונותנת לו ערך של עסק מנוסה וכו'.
נכתב ע"י ariels;1593778:להבליט אותה באופן אחר. העיצוב מהמם, וגם לי זה צרם.
בנוסף השורה העליונה בדף נחיתה מבלבלת - הייתי בטוחה שהגעתי לאתר
ודבר אחרון - מבחינה שיווקית לא נכון להפנות את המתעניינים ללחוץ על קישור לאתר
לדף נחיתה צריכה להיות מטרה מאוד מוגדרת - להביא פניות. ואם לחצתי על הקישור והתחלתי לטייל באתר - לא השגתם את המטרה. בפרט שהדף מדבר על דיגיטלי והקישור מוביל אותי ל"אופסט ישורון".
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים