כללי דפוס פרוצס על בדים

• הוסף לסימניות
אני זקוקה בדחיפות לכתובות של בתי דפוס שמדפים על בדים פרוצס באיכות גבוהה, גם תמונות (איכות כמו אופסט על נייר, או כמה שיותר קרוב לזה) כמויות גדולות ובמחירים סבירים

כמו"כ הדפסות דיגיטליות על בדים באיכות גבוהה (לכמויות גדולות) ובמחירים זולים

אודה להתייחסות כמה שיותר מהר

• הוסף לסימניות
הדפסתי בעבר עבור לקוח על בדים שלחנו את העבודה עד קרית שמונה (שלחו לנו את החומר במונית לי-ם ומי-ם לחו"ל) לא ראיתי את התוצאה אבל הלקוח יצא מאוד מרוצה (גם מהעבודה וגם מהמחיר) אם נשמע לך המיקום שלהם אני יכולה לברר איך קראו להם

• הוסף לסימניות
תבררי לי אם תוכלי
ואם יש עוד קרוב יותר אשמח לשמוע
תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש בעמק חפר - דפוס שוהר shohar

זה איפהשהוא ליד חדרה
04-6346555
יש להם גם אתר, תעשי חיפוש.

יש עוד אחד, נדמה לי בחצור הגלילית, "רוני שלטים". אין לי את המספר שלו בשליפה ואני לא יודעת לגבי פרוצס אם הוא עושה, דיגיטלי עשיתי אצלו פעם ויצא טוב.

• הוסף לסימניות
הנה המספר טלפון של רוני שלטים:
04-6930013

• הוסף לסימניות
יש את דיגיטל גרפיטי, בר כוכבא 20 בני ברק
03-6181211

• הוסף לסימניות
אני מכירה על בד דגלים ובמחירים הוגנים בירושלים, איכות מעולה
אבל על בדים אחרים אין לי מושג-, למה זה משמש?

תמונה ושלט: 02-5374661
ויש לי עוד איזה משהו- לפרטים באישי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה