דפים רגילים למדפסת בכמות

• הוסף לסימניות
איפה קונים בזול??
תודה מראש לעונים

• הוסף לסימניות
אם אני לא טועה, גליק נייר בירושלים (גב"ש) פרסמו בימים האחרונים חיסול.. משהו כמו 8 ש"ח לחבילה.. שווה בדיקה.

• הוסף לסימניות
אני צריכה בב"ב אשמח לתשובותיכם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;890229:
זה נראה מחיר לא הגיוני...
א. אני יודע.
ב. זה גליק.. ולא חנות למכשירי כתיבה וחמצוצים..
ג. גם לי זה עדיין היה נראה חריג ולכן אמרתי שאני לא בטוח אבל כדאי לבדוק.

• הוסף לסימניות
איפה בגב"ש? בית הדפוס? יש כתובת מדוייקת יותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א ל י;890247:
א. אני יודע.
ב. זה גליק.. ולא חנות למכשירי כתיבה וחמצוצים..
ג. גם לי זה עדיין היה נראה חריג ולכן אמרתי שאני לא בטוח אבל כדאי לבדוק.

איך בודקים?

• הוסף לסימניות
מי יודע עוד פרטים נעשה קנייה מרוכזת
אולי בנימין יתנדב לעשות קבוצת רכישה

• הוסף לסימניות
אם זה 8 ש"ח לחבילה של 500 דף לבן, אני מזמינה 50 קופסאות. :)

• הוסף לסימניות
רק כתבו שם שמדובר בניר 60 גר!

• הוסף לסימניות
בבב בינתיים הכי זו שאני מכירה זה 15 ל 500 דפים באי המטמון, הירדן.
אולי יש עוד חנויות כאלו אבל פחות לא גיליתי.

• הוסף לסימניות
באיזו מדפסת מדפיסים את זה? אני מבינה שזה גם דיו מיוחד לא?

• הוסף לסימניות
מישהו בירר ב"גליק" כמה עולה שם חבילה ?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה