- הוסף לסימניות
חרשתי את הגוגל כבר שעה ואני לא מוצאת
מישהו יודע?
בגודל a4 למדפסת ביתית הזרקת דיו
מישהו יודע?
בגודל a4 למדפסת ביתית הזרקת דיו
תודה עזרת לייש לי מדפסת הזרקת דיו, וידוע לי שא"א להדפיס בה על כרומו.
יש מדפסות שאפשר יש מדפסת שלא, תלוי מה יש לך, ובמידה והמדפסת שלך יכולה אז זה דף כרומו רגיליש לי מדפסת הזרקת דיו, וידוע לי שא"א להדפיס בה על כרומו.
אשמח להחכיםיש מדפסות שאפשר יש מדפסת שלא, תלוי מה יש לך, ובמידה והמדפסת שלך יכולה אז זה דף כרומו רגיל
מה הדגם שלךלא כל ההזרקת דיו מדפיסים אותו הדבר?
אני ניסיתי ולא הצלחתי
קיבלתי מריחה של דיו שלעולם לא מתייבש על הכרומו
אל תיתן לי דגים..תן לי חכהאשמח להחכים
מה הדגם שלך
לא נותן לך לא דגים ולא חכה אתה רוצה לשמוע את כל הגדמים שתומכים בדפי כרומו? יש 200 לפחות להתחיל לכתוב?אל תיתן לי דגים..תן לי חכה
יש כזה דבר הזרקת דיו לכרומו?
ולשאלך כי כאן 3 הזרקות דיו וכולם לא מצליחות להדפיס כרומו
למה ככה ?או שאתה לא חייב להגיב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים