בקשה דפי לצביעה לפי צורה

• הוסף לסימניות
@לו יצוייר אם מותר לך ואת רוצה.
אם אפשר להעלות דפים של צביעה לפי צורה, נשמח מאוד.
תודה רבה רבה!

• הוסף לסימניות
של איזה סוג חג או משהו...?

• הוסף לסימניות
לא משנה.
צביעה לפי צורה.
אני לא אוהבת את הציורים שמסתובבים ברשת.
ושלה זה יהודי יותר.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר אפשר גם תמונות של פרשיות של ילדים בחידער

• הוסף לסימניות
הפעם רציתי :)
מצרפת 2 דפים.
בבקשה.
לשימוש פרטי בלבד.

קבצים מצורפים

• פרשת השבוע כי תבוא ביכורים מצוות צביעה לפי צורה מועדים טו בשבט.pdf
    KB 385.4 · צפיות: 63
  • פרשת השבוע כי תצא שילוח הקן מצוות צביעה לפי צורה.pdf
    KB 373.2 · צפיות: 58
  • הוסף לסימניות
מה זה אומר אפשר גם תמונות של פרשיות של ילדים בחידער
אני מוכרת ציורים, לפעמים מעלה פה ושם עמודי יצירה, אבל לשימוש פרטי.
אם אתם מחפשים ציורים חינמיים -
פעם בשבוע אני מעלה ציור לאתר הזה:
kinderblast.com
אפשר להוריד משם.

• הוסף לסימניות
ממש תודה.
השני היה מהקינדרבלסט שהורדתי כבר.
וכ"כ הצטערתי שהם לא נותנים להוריד מה ששלחו לי פעם, אלא רק את השבועי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה