כללי דפי מדבקות לדיסק, היכן?

• הוסף לסימניות
באיזה חנות בבני ברק
יש להשיג דפי מדבקה
עגולים ומוכנים לגודל דיסק?
די, דחוף...

• הוסף לסימניות
מי מכיר?
ממש ד-ח-ו-ף

• הוסף לסימניות
אני לא מכירה בב"ב, אבל בכל חנות לצרכי מחשבים או חנות למכשירי כתיבה משוכללת... זה לא בעיה זה דבר נפוץ, תתחילי לחפש ברדיוס הקרוב אליך

• הוסף לסימניות
"גוונים" רבי עקיבא פינת זכריה דף מדבקה A4 כל דף חתוך לשתי מדבקות

• הוסף לסימניות
בסקר טלפוני שערכתי בפרמטרים שצינת
(ברשומות בדפי זהב)
אין או בדיוק נגמר...

אז, אפוא יש????????

• הוסף לסימניות
יש לי בערך 100 דפי מדבקות כאלו.

• הוסף לסימניות
היכן קנית?
שיך לרכוש ממך, כמות מועטת (15)(2 בכל דף)?
בב"ב?

• הוסף לסימניות
תודה לכלם
מצאתי

• הוסף לסימניות
באם זה קרו לך אז באופיס דיםו בקניון איילון

• הוסף לסימניות
לידעתכם בדרורי בב"ב יש את כל סוגי המדבקות במחירים מעולים {אני קניתי 200 דפיס ב-65 ש"ח}

• הוסף לסימניות
למי שצריך להדפיס כמות מדבקות אני ממליץ על חנות דטה פרינט ברח' יהודה הלוי בב"ב הם מדפיסים שם על דפי מדבקה בגודל A3 סה"כ 6 מדבקות לדף. מן הסתם אפשרי לבקש מהם את הטמפלט של המדבקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משולש;246108:
לידעתכם בדרורי בב"ב יש את כל סוגי המדבקות במחירים מעולים {אני קניתי 200 דפיס ב-65 ש"ח}
הם מוכרים גם בודדים או רק חבילות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה