למסירה דפי עבודה בלימוד קריאה וחשבון

• הוסף לסימניות
אני מלמד שנים רבות וערכתי אלפי דפים בלימוד קריאה ושעשועונים בחשבון (עד כתה ו)
הדפים מקיפים הרבה מאד אפשרויות של לימוד בקריאה
גם לימוד כתיבת אותיות דפוס , לימוד טעמי המקרא, מאתיים סיפורים מהגמרא לילדים עם שאלות, ועוד ועוד
בחשבון, יש דפים מיוחדים שבמשך שנים הפכו תלמידים שהיו החלשים ביותר בכיתה למצטיינים תוך כמה חודשים! ממש כך!
כדי לקבל קישור לדרייב בחינם , אפשר לשלוח מייל, aaa0527664060 אחר כך שטרודל גימל וכו.

• הוסף לסימניות
בקשר לחשבון, אני רוצה להסביר
המצאתי תפזורות לימודיות, שהרעיון הוא: שהילד יעשה הרבה תרגילים, בזמן קצר , ויהנה מזה.
אני בודק בדיוק מה הרמה שלו בחשבון, ונותן לו תפזורות שהם קצת פחות מהרמה שלו, ואז הוא נהנה לעשות את זה והוא גם מבקש עוד...
אם זה יהיה קשה מדי אז הוא לא ירצה לעשות , וגם אם זה יהיה קל מדי , הוא לא ירצה לעשות.
אז יוצא שהוא עושה אלפי תרגילים ותמיד מבקש עוד , כי זה כיף.
וכל ילד שעושה אלפי תרגילים- יודע חשבון!
ההצלחה הזאת היא רק בחיבור וחיסור ולוח הכפל(כפל זה בתפזורות, וחילוק זה בריבועים נעלמים), אני לא יודע איך לעשות את התפזורות על דברים מסובכים יותר.
עוד דבר: בקובץ יש גם סדרות של חוברות של תפזורות,
בהתחלה הייתי מביא ממתק או ביגלה למי שגמר חוברת של תפזורות
אך עם הזמן ראיתי שאם אני מכין סדרה של חוברות(בכל חוברת 3-7 תפזורות) ובדף הראשון , השער של החוברת- אני כותב אות גדולה 'א' ובחוברת השניה כותב בעמוד השער אות 'ב' גדולה וכן הלאה
אז זה נהפך לסוג של תחרות בין התלמידים מי יגמור יותר חוברות.(הילד חושב לעצמו: "אני עכשיו בחוברת 'ד' והוא רק בחוברת 'ב' "), ואז הפרס שלי למי שגמר חוברת, זה: שהוא זכה לקבל את החוברת הבאה עם האות הבאה!
עדיין עכשיו שאני הולך בחצר של החיידר וילדים מכל הכיתות מדי פעם מנסים ומבקשים ממני תפזורות...

• הוסף לסימניות
עוד דבר
היה ילד מאד מתקשה, שלא רצה לעשות את החוברות כמו כולם
ורציתי שהוא גם יצליח
אז אמרתי להורים (ששיתפו פעולה) שהוא לא חייב לעשות את שלושת הדפים של התפזורות
אמרתי להורים שידביקו את החוברת( זה דף A4 מקופל לשניים, עמוד הראשון זה השער, עם אות גדולה, ואחר כך יש שלושה דפי תפזורת)
ככה שהדפים הפנימיים מודבקים, והוא צריך רק לעשות את הדף תפזורת האחרונה.
ואם הוא יעשה את כל הדף האחרון בלבד, אז הוא גם יקבל את החוברת הבאה, כמו כולם
הילד שמח ועם מאמץ ועזרת ההורים הוא עשה רק את הדף האחרון.
אחרי כ4 חוברות הוא כבר רצה לעשות גם את הדפים הפנימיים, כמו כולם...
והוא 'עלה על דרך המלך' וידע מצוין בחשבון תוך כמה חודשים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

יש לי מאגר עם דפי משחק בנושאים: תורה, נביא, משנה, אותיות, קריאה וחשבון שעוזר מאד למלמדים גננות בבתי הספר וכן להורים שרוצים לקדם את הילדים שלהם בבית. יש אלפי דפים על כל נושא. דפי המשחק על כל התורה והש''ס הביאו התלהבות למלמדים כי זה דפי חזרה שהילדים שמחים לעשות ומבקשים עוד! הם מחולקים לרמות שונות וכל מלמד בוחר מה מתאים לכיתה שלו.
החידוש בדפי משחק הוא: שהילד רוצה לזכור מהו המילה הבאה במשנה או בפסוק, ודבר שני אני מחבר לימוד תורה ומשנה עם הנאה.
זה מעולה למילויי מקום כי זה נותן שקט בכיתה...והילדים עושים בשמחה חזרה על מה שלמדו בכיתה.
יש גם על לימוד אותיות וקריאה וגם חשבון לכיתות א-ו. וכן 200 סיפורים מהגמרא עם שאלות. ועוד.
חשוב לי לציין לאלפי המלמדים, גננות וההורים שקיבלו את המאגר שלי: תפתחו שוב את הקישור, כי הכנסתי (ואני לאחרונה מכניס כל כמה ימים) דפים חדשים, ואפשר לראות אותם באותו הקישור.

מי שמעוניין בזה בחינם שישלח לaaa0527664060 שטרודל גימל וכו' ולבקש את "דפי גיטלר"
  • שכוייח!
Reactions: הדר 310 ו-משך2 //
11 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה