שיתוף דפי צביעה בנושאים שונים

• הוסף לסימניות
שימו לב שהמקדם הוא "שיתוף" ולא "שיתוף חופשי" לתמונות שמועלות כאן יש זכויות יוצרים.
---
תודה @ר-צינית ול- @to על השיתוף בציורים, אין לי בעלות על האשכול. :)
---
בשביל שציור יהיה דף צביעה עליו להיות בצבעי שחור לבן בלבד, גם צבע אפור לא עובר.
---
שיתוף נוסף:
בינהזמנים.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
שימו לב שהמקדם הוא "שיתוף" ולא "שיתוף חופשי" לתמונות שמועלות כאן יש זכויות יוצרים.
תודה על ההערה.
אפשר בשמחה להשתמש ביצירות שלי, זו הייתה הכוונה שלי כשהעליתי. אבל כמובן- שימו לב לא להשתמש ביצירות אחרות בלי לבקש רשות מהיוצרת!
לא כל הבינות ממושמעות כמו שלך;)

• הוסף לסימניות
הבת שלי מאד אוהבת הלו קיטי אבל היא חרשה כבר את כל אלו שמצאתי לה, אז למה לא ליצור חדשים? :)

קבצים מצורפים

• קיטי (2).jpg
    קיטי (2).jpg
    KB 333.9 · צפיות: 54
  • קיטי (3).jpg
    קיטי (3).jpg
    KB 206.8 · צפיות: 52
  • קיטי (1).jpg
    קיטי (1).jpg
    KB 521.6 · צפיות: 54
  • 1 (2).jpg
    1 (2).jpg
    KB 456.9 · צפיות: 55
  • הוסף לסימניות
---
---
חולקת עליך בנושא, הדפי ציור האהובים על הבת שלי זה אלו שיש בהם חלקים צבועים, מאד משדרג לה את התוצאה ויש לקנות מעט דפי ציור כאלה, אבל בכל זאת את פתחת את האשכול, ולא לכולם יש מדפסת צבע, אז מקבלת.

• הוסף לסימניות
תודה !
יש עוד ציורים בנושא של ט' באב, הכותל וכו?

• הוסף לסימניות
אפשר דף צביעה של סוכה וילדה מחזיקה 4 המינים. תודה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה