דפי תודה

• הוסף לסימניות
אני צריכה להגיש כשי, כעשרה דפי "תודה" שנכתבו על A4. חשבתי לשים אותם בתוך "אלבום עיצוב", כזה עם מדבקה יפנית שקופה על כל עמוד (כמו האלבומים של פעם), אבל זה יוצא יקר. הכי זול ופשוט שמצאתי עולה באזור ה 60 ש"ח. ואין לי את התקציב לזה (זה כסף "ציבורי"...)

רציתי לשאול, איזו אלטרנטיבה נחמדה וזולה יותר אתן מכירות. משהו שיצא עד כ 30 ש"ח.
אולי למינציה על כל עמוד + ספירלה? כמה עולה דבר כזה?
או כל רעיון נחמד אחר?

אני בכוונה לא שמה את השאלה בפורום עיצוב גרפי או הפקות דפוס, משום שמדובר בפריט בודד וחד פעמי. לא יהיה כאן כסף גדול, ואין לי ענין להכניס את המקצוענים פה ל"מתח" מדבר כזה קטן...

תודה רבה על כל עצה / מידע / רעיון

• הוסף לסימניות
קודם כל נראה לי שבסטוקים-יפו בירושלים ראיתי אלבומים כאלה לא ראיתי את הדוגמא מבחוץ בכריכה ככה שאני ל איודעת כמה זה מכובד או מתרים לך. אבל שווה לנסות אולי וגם אני מאמינה שלא יעלה שם 60 ש"ח אולי חצי מחיר ואולי אפילו פחות...
כל דף למנציה בערך 1 ש"ח וספירה אולי8-10 שקל.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
את יכולה להכניס באינדקס, עולה בסביבות ה5 ש"ח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה